Narko i Folketinget

Diverse — Drokles on January 25, 2007 at 2:48 pm

Det viser sig nu ifølge DR, at en ansat i Folketinget, er blevet taget for besiddelse af narko. BT afslørede i November at der var kokainrester på nogle toiletter der ligger i den del af Christiansborg der hedder Provianthuset og som benyttes af medlemmer af DF, Liste Ø og De Radikale.

Jeg beskyldte dengang i en postering de Radikale for brugen af kokain og den beskyldning står jeg ved. At man fanger en anden narkoman frikender ingen. Jeg mener at det er tydeligt at se at mange Radikale er påvirkede af et eller andet, sådan som deres politik kommer mere og mere ud af trit med virkeligheden.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress