Simon Emil Amitzbøl udtrykker den radikale logik

Pædagogik — Drokles on January 22, 2007 at 3:21 pm

Fra BT

Opbremsningen [på antallet af to-sprogede elever i folkeskolen] er et markant brud på en ellers støt stigende udvikling i andelen af tosprogede elever. Fra skoleåret 2004/2005 til 2005/2006 er andelen faldet fra 9,91 procent til 9,87 procent. Selv om der er tale om et minimalt fald, kan opbremsningen ses som et symbolsk vendepunkt, mener flere politikere.

Udlændingeordfører Simon Emil Ammitzbøll (R) peger på, at opbremsningen står i kontrast til det scenarium, der tidligere er blevet malet om, at tosprogede ville udgøre en konstant voksende del af folkeskolens elever og dermed true integrationen.

- Der har nærmest været en konspirationsteori om, at etniske minoriteter ville oversvømme skolerne. Det her viser, at folk tilpasser sig det samfund de bor i -
også i forhold til hvor mange børn de får, siger han til 24timer. 

Herre du milde! Siden Holland byggede digerne er antallet af oversvømmelser faldet dramatisk. Hvis man følger boldmongolen og den erklærede bøsse Ammitzbøls logik, er hollændernes anstrengelser spildt.

Jeg er rystet over den totale mangel på erkendelse af, at stramningerne virker mens han selv peger på effekten af stramningerne. Hvor letkøbt kan man få sit mandat for de Radikale?

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress