Stryg til Mette Frederiksen

Diverse — Drokles on January 19, 2007 at 3:58 pm

Indtil fornylig fremad stormende Socialdemokrat Aia Fog smækker med døre over sit gamle og hensynende parti og affyrer en afskedssalut mod svøben Mette
Frederiksen. Fra Jyllands-Posten

Jeg er ikke i tvivl om, at finansministeren har en nedladende og bagatelliserende holdning til enhver fattigdomsdagsorden, oppositionen prøver at sætte, men Mette Frederiksen skal have orden på begreberne, når hun slynger om sig med tal og statistikker: Selv om enhver ordentlig socialdemokrat altid skal sikre, at få har for meget og færre for lidt, så er det direkte forkert og politisk plat, når hun kobler den relative fattigdomsformel sammen med den marginale gruppe, der ikke har råd til elementære ting som overtøj til børn og tandlægebesøg.

(…)

Det værste er dog, at Mette Frederiksen igen eksponerer socialdemokraternes fastholdelse af økonomi som det altafgørende fattigdomsparameter, selv om det længe har været klart, at flere penge ikke løser problemerne for de grupper, der står uden for arbejdsmarkedet.

Aia Fog melder sig i stedet under Dansk Folkepartis dannebrogsflag.

2 Kommentarer »

  1. ER du stensikker på Aia Fog melder sig ind hos DF ?

    Det ville faktisk glæde mig en del - og jeg ville blive rigtig godt tilpas, hvis Karen Jespersen blev at finder der !

    Comment by Vivi Andersen — January 20, 2007 @ 7:12 pm
  2. Jeg ER stensikker på at Aia Fog melder/har meldt sig ind i DF!

    Karen Jespersen vil sluge de fleste Socialdemokratiske stemmer på Amager. Hun er et stort tab for Socialdemokratiet, fordi hun berøver en del socialdemokrater deres håb om at partiet kan rejse sig igen.

    Comment by Drokles — January 21, 2007 @ 1:00 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress