Ekstra Bladet forsvarer dansk helt

Diverse — Drokles on January 19, 2007 at 8:48 am

God og klar leder fra Ekstra Bladet

NÅR MAN vurderer den kaotiske situation tirsdag aften i den lille butik, har de fleste svært ved at bebrejde Woollhead hans reaktion: Tre røvere trænger ind og presser pistoler mod hovederne på Woollhead, hans niece og en gæst. Så er det, urmageren trækker en pistol og skyder mod dem. Han kunne ikke vide, at røvernes våben var attrapper

- Er det i orden at skyde i selvforsvar? spurgte vi onsdag på netavisen ekstrabladet.dk. Den afstemning havde 36.091 læsere lyst til at deltage i. 84 pct. af dem svarede ja.

Hvad fanden skal manden gøre? Selvfølgelig forsvarer man sig mod uretfærdighed! Det mener kulsoen Mette Frederiksen ikke. Hun moraliserer rask væk, som om alle mennesker levede deres liv i ideelle situationer. Fra Berlingske Tidendes politiske staffet

Vi løser ikke problemer med kriminalitet i Danmark ved at bruge kriminalitetens egne redskaber og våben. Det dur simpelthen ikke. Selvfølgelig skal vi ikke have et samfund, hvor frygten huserer og selvtægt bliver et naturligt forsvar. Når vi som mennesker og samfund ønsker at bekæmpe det vi frygter – og det hvad enten vi taler kriminalitet eller terror har vi tabt kampen på forhånd, hvis vi kæmper på den forkerte banehalvdel. Et trygt samfund er et samfund uden våben.

Nu ser Mette Frederiksen fuldstændig bort fra det faktum, at de tre røvere ikke tilhørte samfundet, men en bande udefra. De er kommet uhindret ind i landet fordi man ikke har en grænse. Velkommen til globaliseringen. Der kan man vælge om man vil åbne sig som en luder eller have et samfund uden våben. Fra Berlingske Tidende

Politiet spår, at kriminelle bander fra Østeuropa fremover vil udgøre et stigende problem herhjemme og erkender samtidig, at det er svært at opklare forbrydelser over grænser. De handlende ruster sig til den stigende kriminalitet.

Kreditkort-bander fra Østeuropa. Mindreårige lommetyve fra Rumænien. Organiserede biltyve fra Polen og Litauen. Senest blev en urmager i det indre København i tirsdags udsat for røveri af en bande serbiske kriminelle.

Denne type af organiserede kriminelle netværk fra Østeuropa og Balkan, der slipper ind over grænserne og opererer i Danmark, vil fremover udgøre en stigende trussel.

Sådan lyder prognosen fra Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter (NEC), der vurderer, at organiseret kriminalitet, hvor udenlandske kriminelle huserer i Danmark, vil sprede sig yderligere i fremtiden.

»Globaliseringen og det faktum, at man lettere kan komme ind i landet, betyder, at Danmark er blevet meget attraktiv for bander fra Østeuropa. Det er en udvikling, som er kommet gradvis, og vi forventer også et stigende omfang fremover,« siger kriminalinspektør Kim Kliver, der leder NEC.

»Vi ser det med polske bander, der laver grove røverier og indbrud. Vi har set rumænske bander, der kopierede kreditkort, og vi ser seriekriminalitet mod køretøjer og ved indbrud i huse. Når vi kalder det organiseret, er det fordi, vi ser, at nogle bliver sat til at lave det hårde arbejde, mens andre sidder tilbage, typisk i hjemlandet, og skummer fløden,« forklarer Kim Kliver.

Nothing wrong with shooting as long as the right people get shot

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress