Optur i Nederland

Diverse — Drokles on January 19, 2007 at 6:25 am

Ja, hø,hø. Men det er det jeg siger, islam skal skammes ud. Jo mere man taler sandhed, jo sværere er det for imamerne at lyve.

Ud af 450 moskeer i Holland står 180 nu uden en imam til at lede bønnerne.

Imamer, der ikke er født i Holland, rejser nemlig tilbage til deres hjemland. Det skriver den hollandske avis De Telegraaf.

Årsagen? De føler, at de ikke længere er velkomne i Holland, oplyser vicepræsidenten i den hollandske organisation for imamer, Mohamed Ousalah.

»Situationen er kritisk. I Amsterdam, Haag og Utrecht er dusinvis af imamer rejst. Og den tendens fortsætter andre steder«, siger han til den hollandske avis De Telegraaf.

Selvfølgelig får det en drejen mod det negative:

Mohamed Ousalah frygter, at de imamløse moskeer kan blive udnyttet af ekstremister, der benytter lejligheden til at udfylde tomrummet med deres radikale agendaer, skriver Reuters.

Det vil blot understrege pointen om islam. De radikale imamer er ikke radikale, de siger bare sandheden om islam. De lyver ikke om koranens indhold. Og det er der andre der forstår.

Integrationsminister Rikke Hvilshøj (V) har i forbindelse med et hollandsk forslag om at forbyde burka erklæret, at hun følger de hollandske tiltag på udlændingeområdet nøje.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress