Endnu en god kronik

Postmodernisme — Drokles on January 18, 2007 at 8:58 am

Dem er der mange af for tiden. Berlingske Tidende

Kulturelitens forsøg på at nedgøre danskernes kultur og traditioner er derfor at åbne Pandoras æske. En nedgørelse der kun vil bringe sorger og bekymringer for det danske samfund. Opsplittelse, fremmedgjorthed og usikkerhed om, hvor man hører til. En opskrift på hvordan man ødelægger et samfund. For et folk er ikke blot et produkt af abstrakte ideer, da det beherskes af fortidens oplevelser og følelser. Et flag i en kolonihave er ikke bare et flag, ligesom en rose på mors dag ikke bare er en rose. Menneskets identitet formes igennem en række livsoplevelser, hvilket vil sige, at tingene hænger sammen og bliver til en helhed, i det øjeblik de er styret af traditionens mønstre og strukturer, som man kender og holder af.

(…)

Grundlæggende drejer det sig derfor om en kulturkamp, en kamp om Danmarks fremtid. Det samfund vi kender, holder af og føler os trygge i. For har samfundet ikke en fælles kultur, et fælles normativt grundlag, så splittes det op og overlader den enkelte til at være gidsel for sin egen etniske gruppe.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress