Radikal siger sandheden

Diverse — Drokles on January 18, 2007 at 5:50 am

Fra Politiken

Det Radikale Venstre minder på tre punkter mere om en sekt end et politisk parti:De har en fejlfri leder, der ikke må kritiseres. De har en kultur, hvor politiske modstandere betragtes som dårligere mennesker. Og de afviser enhver mulighed for dialog med de »ikke-troende«.En sådan kritik er sjælden, selv fra politiske modstandere. Men hos de radikale kommer angrebet fra egne rækker – endda fra et medlem af hovedbestyrelsen.

Han uddybede sine holdninger på P1 Orientering.

P1 formiddag sad Elsebeth Gerner Nielsen og talte om at “brande” Danmark. Det var det sædvanlige selvgode præk, men en lytter med stærke sympatier for De Radikale ringede indmed nøjagtig den samme besked. Rart med almen anstændighed.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress