SDU kapitulerer

Multikultur, islam — Sobieski on September 1, 2009 at 3:23 pm

Hvad er den socialdemokratiske universalløsning? Flere offentlige midler! Heureka - sådan skal islamismen bekæmpes. Fat mavesårsmedicinen. Fra Ekstrabladet:

Danmarks Socialdemokratiske Ungdom vil betale moskéen i København med statsmidler - det vil fjerne mulig ekstremisme

Det bør ikke overlades ‘mørke kræfter’ i Iran at betale for opførelsen af en muslimsk moské i Københavns Nordvest-kvarter.

- Samfundet har pligt til at tilbyde borgerne et sted at dyrke deres religion. Jeg mener ikke, vi skal lade finansieringen være afhængig af fjerne diktaturer. Vi skal oprette en folkemoské med inspiration i folkekirken, siger formanden for Danmarks Socialdemokratiske Ungdom, Peter Hummelgaard Thomsen.

- Erfaringen med den danske folkekirke er, at det er lykkedes at fjerne religiøs ekstremisme fra kirkerne. Med en statslig muslimsk folkekirke vil man på en og samme tid gøre Islam folkeligt og lukke skodderne for fanatikere, tilføjer DSU-formanden.

Alene det faktum, at kernen i luthersk kristendom ikke giver ekstremismen noget at forankre sig i, er tilstrækkeligt til at tilbagevise Peter Hummelgaard Thomsen forkvaklede logik.
Følger vi denne forkvaklede logik til dens naturlige konklusion, så bør staten finansiere scientology, hizb-ut tahir, rockerborge, kali kulten, og hvad har vi… Reelt ender det med, at alt hvad der kan svøbe sig i en religiøs kappe og samtidig udvise truende adfærd får adgang til statskassen. Anvender vi logikken kontrafaktisk, så vil det betyde at tyskerne blot skulle have statsfinansieret nazistpartiet for at undgå 2. verdenskrigs ulykker.

Gad vide hvad HTS siger til sin ungdomsformand?

snakeoil

3 Kommentarer »

 1. -” Samfundet har pligt til at tilbyde borgerne et sted at dyrke deres religion. ” Den var sørme ny.

  Som bekendt kæmper Mosaisk Trossamfund i disse år med at skaffe midler fra fonde og private, til at istandsætte synagoen i Krystalgade. De ville nbok være glade for, hvis staten påtog sig sin “pligt”.

  Comment by snaphanen — September 2, 2009 @ 1:59 am
 2. Ja, og os der er mere ateistisk stillede, vi skal bare punge ud. Hvad siger skatteborgerne egentlig til Peter Hummelgaard Thomsens forslag, og hvad siger socialdemokraternes skatteordfører?

  Comment by Sobieski — September 2, 2009 @ 9:47 am
 3. Beklageligvis er langt størstedelen af ALLE de politisk valgte repræsentanter ovenud villige til at lade offentlige midler finansiere hvad-som-helst.
  Det såkaldte borgerlige flertal er i mine øjne, hvad dette angår, kun borgerligt i den udstrækning, de på udgiftsområdet er “lidt mindre” villige end oppositionen til opretholdelse af en stor offentlig finansiering, respektivt forøgelse af offentlige udgifter.

  Comment by Peter Buch — September 3, 2009 @ 4:52 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress