Gal palæstineser forsvarer sit afsindige forsvar for Saddam

Diverse — Drokles on January 16, 2007 at 6:47 am

I forrige uges Søndags Politiken kunne man læse et usmageligt og uværdigt forsvar for Saddam Husseins styre i Irak. Det var skrevet af jounalist og mellemøstkommentator Fathi El-Abed fra demokratiske muslimer.

I mandagens Deadline 22:30 sad han overfor Pernille Bramming og skulle uddybe sine uhyrligheder. Han startede med et forsøg på at afmontere den værste kritik af hans analyse, ved at relativere Saddam. Vist var han en despot, vist ville det være godt hvis de neokonservative havde haft succes med deres plan og vist var det godt at han fik sin bekomst. Men man er nødt til at se det i forhold til andre arabiske stater og i forhold til det der er irak idag.

Saddam brugte oliepengene på at udvikle Irak til glæde for de fattige, kvinderne osv. Denne analyse var Bramming ingen tilhænger af og hun gik løs på ham:

PB: Vi er efter min bedste overbevidning ude i en gang fed propaganda. (…) Der var ikke social lighed, der var heller ikke frihed for kvinderne. (…) Der var mange kvinder ansat i den statslige sektor i 80′erne, forholdsvis flere end i andre arabiske lande bl.a. og især fordi mændene var i krig.

(…)

PB: I 80′erne forbød Saddam, kvinderne at bruge prævention fordi de skulle føde flere soldater.

Hun har statistikkerne på sin side og tilbageviser gennem hele udsendelsen hans ansvarsløse manipulationer.

PB: Altså, du sidder simpelthen og lyver! Det er simpelthen ikke rigtigt hvad du siger!

Sådan, så enkelt. Aldrig har jeg set Bramming benhård. Hun er altid sober og anstrenger sig meget for ikke at gå ud over sit mandat som forsker, men her er grænsen altså. Det sluttede af med følgende afslørende ordveksling:

-FEA: Har de [irakerne] fået det bedre, Pernille?

-PB: På nogle punkter har de fået det bedre, i nogle områder..

-FEA: At de har fået stemmeret?

Her minder jeg endnu en gang om at Fathi El-Abed er fra Demokratiske Muslimer og i det lys er hans ironiseren over irakernes stemmeret et direkte forræderi.

Selvmodsigelsen Demokratiske Muslimer må ophøre med at eksistere. I øvrigt mener jeg at islam bør ødelægges!

1 Kommentar »

  1. Great site. Admin cool boy

    Comment by free download ringtones — February 15, 2007 @ 9:31 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress