Mere om Outlandish

Diverse — Drokles on January 12, 2007 at 12:56 pm

Som nogen måske husker, opstod der en kontrovers ved et DR juleshow da rap-gruppen Outlandish følte sig utilpas ved at stå i umiddelbar nærhed af en kvindes utilslørede arme. Grunden er at de er muhammedanere og det er svært for sådanne at kapere julen. BT rapporterer om en anden “episode”

Ved konferencen ‘Reviving the Islamic Spirit’ i Toronto, Canada gik Isam Bachiri og Waqas Quadrii på scenen og livede én af sangene op til lejligheden med en lettere omskrivning af en af teksterne.

‘He won´t let me indifferent to the wars’ blev ændret til ‘He won´t let me be indifferent to George Bush’, og ud over den lille ændring af den populære sang ‘I only ask of God’, så blev de unge Islamiske canadiere mødt af paroler som ‘homoseksuelle skal straffes med døden’ og ‘ Jøderne vil møde deres endeligt’. Det skriver B.T. i dag.

Sappho kan man læse en noget bedre gennemgang ved den fremragende Helle Merete Brix

—————————–

Uriasposten er der en bedre gennemgang af uoverensstemmelsen mellem Brix og BT.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress