Iransk teori om Hitler

Diverse — Drokles on January 12, 2007 at 6:24 am

Hitlers mor var en jødisk luder. Fra Jyllands-Posten

Mohammad Ali Ramin er rådgiver for Irans præsident Amadinejad og generalsekretær for den nye World Foundation for Holocaust Studies, som stiftedes ved decembers Holocaust-konference i Teheran. Han blev for nylig interviewet på det iranske web-magasin Baztab, og en oversættelse er lagt frem af den jødiske organisation The Middle East Media Resarch Institute www.memri.org.

Ramin røber, at både Lenin og Stalin ønskede at fremtræde for omverdenen som ateistiske marxister, men de var begge jøder, og Stalin samarbejdede op til Anden Verdenskrig med Hitler om etablering af en jødisk stat.

Og nu bliver det pikant: »En bog blev offentliggjort om dette med titlen “Adolf Hitler, grundlægger af Israel” af Hennecke Kardel, en tysker født 1922, og den mener at bevise, at Hitler var jøde, og at hans bedstemor var en jødisk prostitueret. Hans far havde sin moders jødiske navn, til han blev 40; senere ændrede han sit efternavn til Hitler.« Den iranske historievidenskab afdækker de mest sensationelle kendsgerninger.

Bevidstheden om sin bedstemoders profession fik den unge Adolf til at udvikle en aversion mod jødedommen. Men når han siden arbejdede på at tømme Europa for jøder, var det faktisk, fordi rige og magtfulde jøder omkring ham ønskede en stat i Palæstina, og fordi alle kristne lande i Europa pressede på for at blive af med jøderne:

»Med briternes fulde støtte imødekom Hitler dette krav og blev derved almindeligt populær i Europa. Naturligvis er det forbudt at offentliggøre informationer af denne art i Tyskland og Vesten. For nylig destruerede zionisterne mange dokumenter fra førkrigs-perioden, som indeholdt autentiske statistikker og tal om jøderne.« Derfor ville Ali Ramin skabe et internationalt NGO, der kunne genetablere den tabte viden. Overalt mødte han afvisning, hvilket bekræftede ham i mistankens rigtighed. Og derfor, siger han, afholdt man sidste måneds Holocaust-konference i Teheran.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress