Al Gore erstatter Jesus

Diverse — Drokles on July 30, 2009 at 6:24 am

1 Kommentar »

 1. Igennem vor moderne tid har der været adskillige eksempler på miljøtosser der har hæmmet en positiv udvikling ved at lade deres kæphest blive til en religion, som der jo altid er ildsjæle der lader sig opsluge af.
  Rachel Carson, 1962 og hendes kamp mod pesticider især DDT, resultatet millioner er siden hen døde. DDT-forbudet ophæves efterhånden.
  Nej til Atomkraft, som har forsinket udviklingen af kerneenergi og derved været med til at gældsætte os til araberne.
  Forbud mod biomodificerede fødevarer. “Miljøbevægelsens” kult er gået i krig mod genetiske afgrøder med den forkerte påstand, at det er usundt, skadeligt for miljøet og i almindelighed bare dårligt for alt muligt, uden de har det ringeste videnskabelige grundlag i orden.
  Der er nu flere navnkundige videnskabsfolk der siger fra overfor teorien om den menneskeskabte globale opvarming end det antal der stadig forsvarer teorien, men det får ikke denne Gore’ske kult og dens medlemmer, herunder statsleder, lovgivere, industrifolk, skribenter, jounalister, klimatologer og selv tidligere præsidenter og nuværende, til at vakle.
  Gore er Fløjtespilleren for en bevægelse der truer selve grundlaget for vor nation. De tåbelige, blinde rotter der følger ham har ingen løsning og ønsker ikke at se sandheden i øjnene.

  Comment by synopsis-olsen — July 30, 2009 @ 11:13 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress