Bob Carter om klimaforskning

Diverse — Drokles on June 11, 2009 at 6:36 pm

3 Kommentarer »

  1. En dejlig måde at vågne på med kaffe i hånden, jeg ser ud af våde vinduer det har regnet og regnet i snart 24 timer uafbrudt, det er koldt og råt, gad vide hvornår den farlige opvarmning begynder?

    Comment by Per N — June 12, 2009 @ 8:43 am
  2. Den moderne tids kollektive arvesynd torpederet præcist og enkelt. Smukt!

    Comment by sofakongen — June 12, 2009 @ 11:59 am
  3. [...] ikke bør snyde dem selv for at læse kære læser. Han kommer til nogenlunde samme konklusion, som Bob Carters torpedoer, som De heller ikke bør snyde dem selv for at se eller gense. Med Popper og almindelig [...]

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress