Ungdomshuset skal bestå, bare ikke lige her hos mig

Diverse — Drokles on December 30, 2006 at 4:29 pm

Christianitterne har i følge BT afvist ideen om at placere Ungdomshuset på Christiania da “…det problem skal ikke tørres af på Christiania.” og dermed er christianitterne i tråd med de fleste danskere: Ungdomshuset er et problem!

Umiddelbart lyder det som en logisk ide at placere Ungdomshuset på Christiania, men som altid, når det er Ritt Bjerregaard der kommer med et forslag, skal man lige tænke efter. Først og fremmest kommer amn ikke af med Ungdomshuset, hvis det var det man ville. Tværtimod bliver det sværere for samfundet, at holde styr på det militante miljø der stortrives i Ungdomshuset og man kan frygte at det kun får bedre vækstbetingelser af at komme “hjem”. For det andet vil det blive ulig meget sværere at rydde Christiania, når den tid kommer.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress