Ritt vs. Fonden

Diverse — Drokles on December 22, 2006 at 7:30 am

Fonden til opretholdelse af rød-facismens bølle-vælde på Nørrebro, er raget uklar med den tidligere allierede, strudsen Ritt Bjerregard. Fonden har ifølge Politiken skiftet taktik og vil nu gerne være med til at finansiere et andet hus, men insisterer på at det er Kommunens opgave at finde huset. Nåja, så skal kommunen også betale driftsudgifterne.

Ritt har svaret at fonden selv må komme med forslag til huse de anser for egnede og hun lægger som betingelse, at de unge frivilligt forlader huset. Men det er Fondens formand rasende over. Fra Politiken:

Knud Foldschack opfatter de betingelser, som en direkte afvisning af redningsplanen.

»Vi kan ikke som fond gå ud og lave planlægning i Københavns Kommune og finde et hus. Det er en kommunal opgave«, siger han.

Han mener, at det er kommunens opgave at finde en egnet bygning, som de unge derefter kan sige ja eller nej til:

»De har fået et hus en gang. De har mistet et hus. De har ikke troen på noget som helst i forhold til det her system«.

kampe_foran_ungdoms_163599c.jpg

Jeg har aldrig fået noget af kommunen. Ikke engang til låns og alligevel kan jeg da godt opføre mig anstændigt.

Kommunen kan den vælge at finde et hus som de unge kan vælge eller vrage, alt efter hvor meget den har lyst til at spille klovn, men det er fanden ta’ ikke dens opgave. Det er derimod de unges forbandede pligt i det her samfund at fise ud af det skide hus og lade være med at smadre andre folks ting.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress