Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/http.php on line 61

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-content/plugins/bannage.php on line 15
Monokultur » It’s Laruell, America!


It’s Laruell, America!

Diverse — Drokles on May 28, 2018 at 10:17 pm

En fyr optog en computerstemme, der på et leksikon-site udtalte navnet Laurel på sin iPhone. Optagelsens kvalitet giver noget høj-frekvent støj, der forstyrrer visse menneskers perception af virkeligheden. De hører istedet Yanni.

“Attempting to erase the line between fact and fiction, truth and reality is a core feature of authoritarianism” sagde Hillary Clinton, da hun modtog Harward Universitys medalje for “service to the country” ifølge Fox News. Jeg skal ikke kloge mig på Harvards standarder, men vi er da mange, der er glade på USAs vegne over, at hun gjorde alle den tjeneste at tabe valget og med det identitetspolitikkens forlorne prominens.

Hillary og hendes beundrere, flertallet af hvilke hun først fik da Trump blev hendes udfordrer, tænker selvfølgelig på at Trump og hans vælgere, er truslen mod demokratiet, at det er deres manglende anerkendelse af mediernes verdensbillede, der er fornægtelsen af virkeligheden. Der vil altid være nogle mennesker, der hører Yanni, men når det tilsyneladende alle på en fløj, er der andre kræfter på spil, måske mest en blanding af idioti, kalkule og angst. Klummeskribenten David Brooks fra New York Times forklarede, ifølge Breitbart, PBS Newshour, at præsidenten forsøgte at erstatte fakta med sin egen fortælling, en fortælling, hvor han var offeret

Brooks said Trump has “realized that the Mueller investigation is not a bad thing for him, but a good thing for him, that if he can create a narrative that it’s him vs. the swamp, and that all the arms of the US government are really politicized, things controlled by the Democrats or the elites, by whoever, then he can use the soap opera, give it a new plot twist every single day, which is really what he’s been doing all week, a new set of tweets just to get us talking about it. And that — it reinforces his — the idea that he’s the brave outsider fighting the swamp, and that they’re all a bunch of political animals, and he’s the brave one. And it’s working for him.”

He added, “Personally, I’m sick of all the daily stories about it. I think we overplay it, frankly. When the Mueller report comes out, that’ll be a big deal. But just the who goes to what meeting, frankly, I find less important than the way he’s been able to manipulate it into a soap opera benefiting himself.”

Brooks later stated the president has “got a story. And somehow, we’re stuck in this, where his story trumps our facts.”

Brooks hører altså Yanni. Eller  i dette tilfælde; ‘a human ressource’ som blot samler ‘information’ i dølgsmål. Trumps spin består i at kalde det for spionage. Ifølge Den Danske Ordbog er spionage en “aktivitet der består i hemmeligt at indsamle og videregive militære, politiske eller økonomiske oplysninger om en fjendtligsindet stat, en myndighed eller et konkurrerende firma“. Så at tale om en spion er en pæn måde at omtale en mulvarp i Tumps stab, hvis arbejde er en “fordækt fremgangsmåde eller virksomhed med et hemmeligt, ofte skadende formål“.

By and large, “confidential informants” do not emerge from the womb with a passion to protect the United States. Quite often, they become informants because they’ve gotten themselves jammed up with the police. Some are sociopaths: shrewd enough to know that the only way out of either a long prison term or a short life expectancy is to become the government’s eyes and ears; self-aware enough to know that, in undercover work, bad character, mendacity, and survival instincts are tools of the trade.

Altså, a ’scumbag’, siger Andrew C McCarthy, der ikke har meget til overs for elitens selvbillede

For this species of arrogance, setting the narrative is a jealously guarded prerogative. We are to understand the bureaucracy’s work as unimpeachably noble and that so, therefore, are its tactics. Consequently, the government’s “cooperator” is never to be called a spy. He’s a “confidential informant” or, as the FBI’s former Director James Comey put it in a tweet this week, a “confidential human source.”

These are not neutral terms. The implication is that these operatives are always benign, even vital. A “source” is that most treasured of intelligence assets, to be protected at all costs — even the need for accountability when power is abused must give way to the confidentiality of intelligence “methods and sources.” “Source” connotes a well-placed asset who has bored into the inner sanctum of jihadists or gangsters — an “informant” whose information saves lives.

Obama vidste at Trump blev overvåget og aflyttet, hvis ikke han selv var initiativtager. Dette magtmisbrug var blot kulmineringen af en lang række af andre succesfulde tilfælde af magtmisbrug, der havde sat en stadig højere standard for, hvad man kunne slippe afsted med. Pressens ukritiske tilbedelse af præsidentparret Obama, kombineret med den ‘hvide skyld’, beskyttede dem mod offentlig kritik, skriver Bruce Bialosky. Og så kalkulerede de tillige med, at Hillary ville vinde - ja hun skulle vinde, så Trump skulle stoppes. Eller med Wayne Allen Roots ord

Obama was on the hook for his own crimes: spying, surveillance, criminal weaponization of government agencies like the IRS. And he was also on the hook for allowing Hillary’s crimes, including the Uranium One deal, where the Clinton Foundation received $140 million in donations from Russia.

skc3a6rmbillede-2018-05-28-kl-194338

Og flere er begyndt at lytte bedre efter

Somehow this must all be getting through. Despite 93% negative news coverage from the mainstream media, President Trump is sitting pretty at 50% approval at Rasmussen (the most accurate pollster of the 2016 election). More shockingly, Reuters generic Congressional poll has shifted from Democrats winning by 16 points back in February, to Republicans up by 6 points this week. YES, I said Republicans are now leading by 6 points.

That’s a 22-point swing in a matter of months. And a 9-point swing in a week. The supposed “blue wave” is finished.

Why do you think this is? Because the average American now understands what happened.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress