Ungdomshuset

Diverse — Drokles on February 20, 2007 at 8:43 pm

På Assistens Kirkegaard’s mur ud mod Nørrebrogade, faldt min øjne på en støtteerklæring til Ungdomshuset. Der stod “Man tager da ikke en gave tilbage”. Guderne skal vide, at der bliver sagt meget vrøvl til støtte for Ungdomshuset, men der gik et stykke tid, før jeg fandt ud af, hvorfor denne her sprang mig i øjnene.

Det mærkværdige er nemlig Ungdomshusets præcise sans for almindelig høflighed samtidig med det massive hærværk, voldelige adfærd og en komplet despekt for loven, de som den naturligste ting i verden ellers lægger for dagen.

Det minder på en måde om islam, der kræver korrekt opførsel af alle andre, mens man selv raser rundt som Saurons orker.

paris-muslim.jpgkraakrellenkopenhagen.jpg

Paris og København

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress