Krarup slår tilbage

Diverse — Drokles on December 20, 2006 at 2:57 am

Få politikere, hvis jeg tør kalde ham det, har været så forfriskende som Søren Krarup. I gårsdagens politiken angriber han i en kronik “systemet Politiken”. Krarup behøver ingen anledningn for sine ynglingsaversioner, men denne gang er der en. Nemlig forrige søndags PS, der var helliget dansk hjemsendelse af psykisk syge kosovarer. Kraup åbner i volsom retorik:

Tonen er blevet ond i landet. Har man sin gang i Folketinget, kan man konstatere venstrefløjens desperation og hadefuldhed, og tillige konstaterer man, hvorledes venstrefløjen er allieret med medierne i et indædt forsøg på at kompromittere dem, der har skabt Systemskiftet. Af personlig erfaring har jeg lært, at man skal være meget varsom med at udtale sig til journalister. Hvad man siger, bliver fordrejet og brugt imod én. Alt kan bruges. Alt bliver brugt.

Kronikken indeholder heldigvis andet end hans rasen.

Sagen er jo nemlig, at Danmark har en udlændingelovgivning, hvor asylansøgeres ansøgning bliver grundigt gennemgået, først af Udlændingeservice, førhen Udlændingestyrelsen, siden af Flygtningenævnet, der er domstolen på området, ledet af en dommer. Det er grundigt og seriøst arbejde. Enhver kan forvisse sig om det ved at læse Flygtningenævnets rapport.

(…)

Men problemet har været, at Irak og Kosovo nægtede at modtage tvangshjemsendte asylansøgere. I Irak var det amerikanerne, der ikke ville bidrage til at forværre situationen ved at modtage sådanne problematiske personer. I Kosovo var det den af NATO ledede styrke, Unmik, der sagde nej, når Danmark ville tvangshjemsende kosovarer. I de danske asylcentre – der jo er beregnet til ophold i de kortvarige tidsrum, som en asylsag varer – samledes derfor et stort antal irakere og kosovarer.

Min erfaring med mennesker fra venstrefløjen, venner, bekendte og kollegaer er at de alle er skeptiske eller fjendtlige overfor TV-mediet. Det er dumt, man (andre folk) sidder bare passivt hen, det er fordummende, det appelerer kun til følelserne, kvaliteten er gået (endnu længere) ned osv. Alligevel er det netop venstrefløjen der er mest påvirkelig overfor sensations-journalistik. den syge mor der lå midt i stuen, flankere af sine børn i en helt unaturlig og tydeligt opstillet situation. mennesker med tårer i øjnene og slow-motion. Willy Søvndahl himself baserer sin kritik af regeringen på hvad han har set i en film - PÅ TV! Åh Willy Søvndahl. Ham vender jeg tilbage til.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress