Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 535

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 542

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 578

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/http.php on line 61

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-content/plugins/bannage.php on line 15
Monokultur » Hillary Clinton købte partiet Demokraterne


Hillary Clinton købte partiet Demokraterne

Diverse — Drokles on November 4, 2017 at 3:45 am

Det vidner om sund forretningssans, at tjene nogle ekstra penge på skrive en bog om ens medvirken i valgsvindel. Men det er hvad Demokraternes Donna Brazile har gjort. Sammen med tidligere leder af partiet Debbie Wasserman Schultz, underløb hun Hillarys modkandidat til Demokraternes nominering til præsidentkandidat Bernie Sanders kampagne, så Hillarys valg kunne sikres. Det er ikke nogen nyhed, det ved man fra de lækkede interne emails Wikileaks offentliggjorde. Men Brazile fortæller også, at Hillary Clinton de facto købte det Demokratiske Parti året før, skriver hun i Politico

If I didn’t know about this, I assumed that none of the other officers knew about it, either. That was just Debbie’s way. In my experience she didn’t come to the officers of the DNC for advice and counsel. She seemed to make decisions on her own and let us know at the last minute what she had decided, as she had done when she told us about the hacking only minutes before the Washington Post broke the news.

On the phone Gary told me the DNC had needed a $2 million loan, which the campaign had arranged.

“No! That can’t be true!” I said. “The party cannot take out a loan without the unanimous agreement of all of the officers.”

“Gary, how did they do this without me knowing?” I asked. “I don’t know how Debbie relates to the officers,” Gary said. He described the party as fully under the control of Hillary’s campaign, which seemed to confirm the suspicions of the Bernie camp. The campaign had the DNC on life support, giving it money every month to meet its basic expenses, while the campaign was using the party as a fund-raising clearinghouse. Under FEC law, an individual can contribute a maximum of $2,700 directly to a presidential campaign. But the limits are much higher for contributions to state parties and a party’s national committee.

Individuals who had maxed out their $2,700 contribution limit to the campaign could write an additional check for $353,400 to the Hillary Victory Fund—that figure represented $10,000 to each of the 32 states’ parties who were part of the Victory Fund agreement—$320,000—and $33,400 to the DNC. The money would be deposited in the states first, and transferred to the DNC shortly after that. Money in the battleground states usually stayed in that state, but all the other states funneled that money directly to the DNC, which quickly transferred the money to Brooklyn.

“Wait,” I said. “That victory fund was supposed to be for whoever was the nominee, and the state party races. You’re telling me that Hillary has been controlling it since before she got the nomination?”

Sean “They-are-lieying-to-YOU!-The-american-people!” Hannity forklarer mere om sammenhængen

Hillary fik også hjælp af Twitter, der hæmmede udbredelsen af tweets, der var kritiske overfor Hillary og toppen af Demokraternes ledelse, skriver Milo Yiannopoulos. Og på Google bryster man sig af at diskriminere imod konservative meninger, skriver Breitbart.

Der er en mental nedsmeltning hos Demokraterne, som er så underholdende som foruroligende at overvære. Forleden argumenterede et Demokratisk medlem af Kongressen imod at efterforske Clintons rolle i salget af 20% af USA uran produktion til russiske interesser med at det ville føre til en masse splid og splid var lige hvad russerne var interesseret i - ud over uran altså.

Eller den uheldige valgvideo, der viser en truck, symboliserende republikanernes kandidats vælgertype, komplet med sydstatsflag og Tea Party symbol, der jagter nogle børn i et forsøg på at køre dem ihjel. Børnene er selvfølgelig af blandet etnisk oprindelse, bl.a er der en pige i hijab. I lyset af at der nogle dage senere var en uzbeker, der kørte 8 mennekser ihjel på en cykelsti i New York konkluderer Seth Barron i City Journal, at videoen havde været “more accurate if its pickup-truck driver had turned out to be the dad of the little hijabi girl running for her life”.

Den uzbekiske terrorist var kommet ind via ordningen “Diversity Lottery Program”, som har til hensigt at gøre USAs befolkning mere divers. Den ledende Demokrat Chuck Schumer havde tidligere kaldt systemet for en succes, fordi han på sine cykelture i New York, kunne se så mange immigranter.

Denne kognitive dissonans udtrykker New Yorks borgmester De Blasio også, når han som sin første prioritet lover at beskytte muslimerne mod et backlash. Tidligere på året erklærede han at “idag var han også muslim” (og apostat dagen efter) i protest mod at Trump ville indføre begrænsninger mod visse lande, fordi man ikke vidste, hvilke mennesker der ville rejse til USA.

Langt hen af vejen er Demokraterne, som resten af venstrefløjen, ægget af en afsindig presse, der, når de ikke begynder at græde over deres egne ord, kan vånde sig på lederplads over Trumps hykleri, i sit krav om at ovennævnte usbeker skal henrettes, når han ikke krævede det samme om (den hvide) massemorder fra Las Vegas. Efter at have tænkt sig lidt om måtte de indskyde “The discrepancy [Trump not calling for death penalty] is probably related to the fact that the Las Vegas Shooter is dead. We regret the error.” Et godt gæt.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress