Kø ved håndvasken

Diverse — Drokles on December 17, 2006 at 3:42 am

Jeg er noget beruset (dermed et bevis på at jeg ikke er praktiserende muslim), så det bliver lemfældigt. Politikerne står i kø ved håndvasken i forbindelse med urolighederne på Nørrebro og fra SF og Socialdemokraterne lyder der mishagsytringer med de piercede og deres importerede stormtropper.

Hvor naiv kan man være? At tro at folk lader sig narre! Man kan snyde noget af folket hele tiden og hele folket noget tiden, men ikke hele folket, hele tiden. De unge har storpralet med at forsvare det hus der ikke er deres. Og forsvare det med vold! Der er endda lagt en video på nettet som lover hvad Saddam ville kalde alle Nørrebro-uroligheders moder! Og alt imens har politikerne talt om forhandling, om at løse konflikten, prøvet at tale de retmæssige ejere fra at bruge det hus de har købt og vel at mærke købt for egne penge, penge tjent på arbejde, penge der er betalt skat af, penge og arbejde der lægges til samfundets værdier og penge der betaler de mange bajere og kulturelle arangementer, penge der betaler den bistand! De mennesker der har købt huset, som nok er skøre i bolden, bidrager til samfundet! Og de mennesker der bidrager til samfundet, har politikerne ved håndvasken gjort til en del af problemet og for nogles vedkommende, til hovedproblemet.

Hvad vil man i politik, hvis man ikke har en egen mening? De fleste politikere bærer præg af, at de aldrig gør sig overvejelser over principper, men hepper på dem i de rigtige farver.

Der følger noget mere sammenhængende senere.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress