Lock her up!

Diverse — Drokles on October 18, 2017 at 5:30 am

The Hill rapporterer, hvad der kan blive en ganske stor historie. En historie der nok vil glæde venstrefløjen og Demokraterne fordi Weinstein og hans Hollywood elite vil falde lidt ud af rampelyset, men sikker ærge selvsamme venstrefløj og Demokrater, fordi, skønt den handler om korrupte russiske forbindelser, så er de Hillarys og Obamaadministrationens. Det handler selvfølgelig om hvorfor USA lod Rusland få del i dets Uranbeholdning

Before the Obama administration approved a controversial deal in 2010 giving Moscow control of a large swath of American uranium, the FBI had gathered substantial evidence that Russian nuclear industry officials were engaged in bribery, kickbacks, extortion and money laundering designed to grow Vladimir Putin’s atomic energy business inside the United States, according to government documents and interviews.

Federal agents used a confidential U.S. witness working inside the Russian nuclear industry to gather extensive financial records, make secret recordings and intercept emails as early as 2009 that showed Moscow had compromised an American uranium trucking firm with bribes and kickbacks in violation of the Foreign Corrupt Practices Act, FBI and court documents show.

They also obtained an eyewitness account — backed by documents — indicating Russian nuclear officials had routed millions of dollars to the U.S. designed to benefit former President Bill Clinton’s charitable foundation during the time Secretary of State Hillary Clinton served on a government body that provided a favorable decision to Moscow, sources told The Hill.

The racketeering scheme was conducted “with the consent of higher level officials” in Russia who “shared the proceeds” from the kickbacks, one agent declared in an affidavit years later.

Hele den lange artikel kan med fordel læses, hvis man er til spion-krimier. Clinton Cash tåler vist et gensyn, her med forord af Steve Bannon og forfatteren bag Clinton Cash Peter Schweizer

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress