Ole Hyltoft om besættelsen

Historie, islam — Drokles on May 6, 2009 at 4:33 am

Den mand kan gentage simple og veletablerede pointer så de står friske og på en gang selvindlysende og tankevækkende - nok engang. Fra Berlingske Kronik

Når religioner – og nazismen var en religion som islam er det – når religioner deler mennesker op i hellige og vanhellige, i over- og undermennesker og mener, at overmenneskene skal herske over hele verden, er der kun ét at gøre: vi må sige fra og gå til modstand. I menneskehedens, i civilisationens navn. Som Churchill gjorde i 1940. I min barndom hed overmenneskene ariere, nu hedder de mullaher og muslimer.

Derfor må vi sige til vores 400.000 muslimske landsmænd: I skal være velkomne i Danmark. Vi lider ikke af racemæssige fordomme. Men Koranens ide om et verdensomspændende muslimsk kalifat med hængning af homoseksuelle og stening af frie kvinder, den må I opgive, hvis I vil bo her. Vi danskere slipper ikke den frie grundlov, vi nåede efter århundreders kamp.

Friheden er en lykke, en stor lykke. Men ikke en varig lykke, ikke en arvet lykke. Den kan tages fra os. Og der vil sikkert altid være folk, der tror, de forbedrer verden, hvis de tager friheden til at mene anderledes fra deres medmennesker. De stoler ikke på friheden, for den harmonerer ikke med deres egen kadaverdisciplin, deres egen overtro.

Derfor må vi altid holde frihedskæmperen i os i beredskab. 

Ja.

1 Kommentar »

  1. Om Ole Hyltoft.

    Så kort og klart kan OH altså skrive, hvad vi andre tænker - og minsandten uden at forsimple tingene!

    Med venlig hilsen

    Comment by Emeritus — May 6, 2009 @ 10:50 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress