Talibanisering

Multikultur, islam — Drokles on April 2, 2009 at 6:48 am

Landstræner Morten Olsen kom galt af sted i pressen da han, som svar på et meget hårdt spillende afrikansk hold konstaterede at man kan tage negeren ud af Afrika, men at man ikke kan tage Afrika ud af negeren. Demokrati er ikke en institution, der dikterer nogle regler for beslutninger, der er alternativerne overlegne, men et resultat af en kultur, hvor konsensus, folkelighed og ligeværd antages for givne størrelser. Fra Jyllands-Posten

Det afghanske statsoverhoved kom under voldsomt pres på FN’s Afghanistan-konference i Haag i går. En ny lov i Afghanistan vil ifølge FN legalisere voldtægter inden for ægteskabet og indskrænker kvinders rettigheder.

Loven er endnu ikke officiel, men den britiske avis The Guardian bragte tirsdag hovedpunkterne i forslaget.

Bliver det til virkelighed, må afghanske kvinder aldrig sige fra, hvis deres mand vil have sex med dem. Samtidig får mændene lov at bestemme, om deres koner må tage et arbejde, søge uddannelse eller gå til lægen.

Samt at kvinder ikke må gå uledsagede gennem det offentlige rum. De vestlige lande har reageret med forfærdelse og afsløret deres forestillingers håbløshed.

- Det er fuldstændigt uacceptabelt. Vi er der ikke for at talebanisere Afghanistan, og jeg vil ikke være med til, at danske soldater skal slås for sharialoven, siger han [Per Stig Møller].

Det kan alle vel godt forstå. Hvad alle derimod ikke kan forstå er, hvorfor denne logik kun gælder danske soldater og ikke det danske samfund. Fra Jyllands-Posten

Rabih Azad-Ahmad, der er formand for Multikulturel Forening i Århus er bestyrtet over den buschauffør, der afviste en kvinde der bar tørklæde og niqab, sådan at stort set hele hendes ansigt var skjult.

“Det bør have konsekvens for chaufføren. Det er ikke ok bare at lade det passere, uden at han får anvist retningslinjerne,” siger Rabih Azad-Ahmad, der dog ikke vil tale om en fyring.

“Han må stå til en reprimande, og for os er det vigtigt, at han kommer til at stå ansigt til ansigt med familien og beklager,” siger Rabih Azad-Ahmad.

Multikulturel Foreningen glæder sig over, at flere passagerer blandede sig for at løse problematikken.

“Det er dejligt at se, at flere passagerer blandede sig og gav udtryk for, at det var uacceptabelt at forskelsbehandle folk på grund af deres tro. Dette er også et klart udtryk for, at langt de fleste borgere i Danmark er imod diskrimination,” siger Rabih Azad-Ahmad.

Fra Jyllands-Posten

Fynbus-formand Torben Andersen, der sidder i Kerteminde Byråd for SF, kritiserer chaufføren.

Fra Jyllands-Posten

Det er helt uhørt, at en kvinde bliver smidt af bussen, fordi hun bærer tørklæde. Jeg må på det kraftigste tage afstand fra situationen. Privatpersoners beklædning er et privat anliggende. Vi skal værne om individets frihed til at bestemme over sit eget liv – herunder også retten til at selv at gå klædt, som man vil. Enhver form for diskrimination skal bekæmpes,« siger Inger Støjberg iflg. pressemeddelelsen. 

Vi vil ikke acceptere Sharialoven i Afghanistan, men anser dens praksis, som en del af den hjemlige frihed. De danske soldater er tilsyneladende mere nyttige herhjemme, hvor mange stadig er ved at talibanisere Danmark.

5 Kommentarer »

 1. “Privatpersoners beklædning er et privat anliggende. Vi skal værne om individets frihed til at bestemme over sit eget liv – herunder også retten til at selv at gå klædt, som man vil. Enhver form for diskrimination skal bekæmpes,« siger Inger Støjberg iflg. pressemeddelelsen”

  Javel ja, vi behøver ikke mere at billed indentitit er nødig, så vi bruger vores syge sik. kort når vi skal ud at flyve, måske de ikke helt vil forstå det der vi kommer til! men det er nemmere i de danske lufthavne.
  En tanke… navnet Støjberg, er da meget passendene.

  Comment by Per N — April 2, 2009 @ 9:27 am
 2. Det mest ånssvage ved episoden er, at grunden til at chaufføren ikke ville lukke hende ind, var fordi han ikke kunne se hendes ansigt på grund af hijaben. Han kunne ikke vide sig sikker på om det var hende, og ikke en der havde klædt sig ud i hijaben. Han overholdt reglerne, og det kommer han til at undskylde for.

  Det er jo sygt…

  VH
  Tag-selv Biksen

  Comment by Tag-selv Biksen — April 3, 2009 @ 12:20 pm
 3. Nu kan denne buskort historie ikke holde længere!
  Det er jo ganske forfærdeligt at pressen samt venstre-
  fløjs personer bliver ved og ved.!
  Hvis du skal/ønsker have et abonnementskort til bus/tog
  skal billedet bekræfte personen,dvs.en face,således er
  reglerne,og sådan bør det naturligvis fortsat være,ellers
  er idéen med foto jo ganske overflødig.!
  Man kan bruge klippekort eller almindelige billetter hvis
  man af “generthed”** ønsker at formumme sig .!! [...]
  EL vil politianmelde chaufføren der kun har passet sit job,
  derfor er det af yderste vigtighed at fastholde VKO´s
  flertal,-hvis ikke,er der dømt kaos fremover hvis vælgerne
  ønsker S-SF-R-EL.- Her er andet end buskort/foto på spil,
  jeg gyser ved tanken..*
  bernadotte36
  03-04-2009

  Comment by erik pedersen — April 3, 2009 @ 11:36 pm
 4. Til erik pedersen.

  Lederen på hundredefirs grader er af samme mening i buskort-sagen, som du er.

  http://www.180grader.dk/leder/Leder_Maskerade_i_bussen.php

  Med venlig hilsen

  Comment by Emeritus — April 4, 2009 @ 6:49 pm
 5. Rigtig gode pointer Drokles.

  Vi vil ikke acceptere et barbarisk kvindesyn og sharia lov i hverken Afghanistan eller i Danmark!

  Comment by Janne — April 5, 2009 @ 7:04 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress