Vejen til Jenin

Diverse — Drokles on March 7, 2009 at 11:23 pm

Forleden henviste jeg til en filmstump om en “fredsarbejder”, der indså at hun var klovn i det palæstinensiske løgner-cirkus. Meget venligt oplyste bloggen Kitman mig om, hvor hele filmen fandtes og her er den så. Den er noget følelsesfuld i forhold til mit mere nøgterne skandinaviske temperament, men ikke desto mindre giver den et sandt billede af kampene i Jenin og den generelle mediedækning af krigen mellem Israel og den tilsyneladende endeløse masse at arabiske orker. Så her er en lille, men gratis modvægt til Danmarks Radio, som suger et par tusinde kroner op af min lomme, hvert eneste år.

“Massakre” er efterhånden noget tyndslidt et ord.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress