Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 535

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 542

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 578

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/http.php on line 61

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-content/plugins/bannage.php on line 15
Monokultur » Det sædvanlige


Det sædvanlige

Diverse — Drokles on March 7, 2009 at 11:16 pm

I 12-Radioavisen onsdag blev en mægling mellem de stridende parter i bandkrigen mellem Hells Angels og indvandrerbanderne foreslået, som en løsning i stil med Rockerkrigen mellem Bandidos og Hells Angels i sin tid, hvor “Bandidos har Nordsjælland og Hells Angels har Aarhus” Ja i ramme alvor - Bandidos har Nordsjælland og Hells Angels har Aarhus! Og hvad skal indvandrerbanderne så have? Og har vi i længden land nok til evig fred? Intet svar!
Politiet skulle sørge for rammerne for disse forhandlinger (sikre steder og fri passage), men kunne selvfølgelig ikke deltage aktivt i dem i det omfang det handlede om kriminelle aktiviteter. Godt at det blev slået fast. I P1 Morgen dagen derpå fulgte Vagn Greve op med opfordring til mægling ud fra erfaringerne fra rockerkrigen

[rockerkrigen] holdt op fordi man fik fat i nogle folk der gik ind og overbeviste dem om at det her ikke tjener deres egne interesser.

Hva’be’har! Man skulle tro at der blot var tale om en forvekslingskomedie, men det er ikke gjort med at finde ud af, hvem, der er Floridor og Celestin. Og så docerede han indvandrerbandemedlemmernes psykologiske profil

Der er i forvejen meget strenge straffe på det her område og personer, som ikke er bange for at gå ud i krig og dø og det er de her personer ikke og de er heller ikke bange for at man hæver straffen til 3 år og de accepterer en straf på er halvandet år og at dø i en kamp og det gælder over hele spektret.

Sådan er de over hele spektret! Det er sjældent at man hører så bastante genereliseringer udenfor førerbunkere eller moskeer. I Vagns optik er vi altså stillet overfor en nærmest uovervindelig fjende, der ej kender frygt. De griner af døden og lever ligeså gerne deres liv i en ukendt ørken uden familie og venner og deres sociale plads i en ukendt udørk i mellemøsten. Og det er ikke bare de modigste, men hele banden…..undskyld spektret. Mod dem kan man ikke vinde, men blot håbe at de vil behandle os med nåde når de sejrer. Men det kræver at vi i tiden viser bugen tydeligt nok, som logikken allerede hersker i Sverige. Heldigvis kommer Greve med en mere faglig vurdering på spørgsmålet om ikke hele spektret vil frygte udvisning.

Det ligger jo sådan at vi i forvejen har nogle kolosalt stramme udvisningsregler og de har altså ikke hjulpet i den her situation (…) Og vi har jo gentagne gange måttet konstatere at de danske regler ikke har kunnet holde overfor en prøvelse overfor menneskerettighederne og når vi er så langt ude allerede så tvivler jeg meget på at det er muligt at gå længere indenfor de rammer, som menneskerettighedserklæringen afstikker.

At vi i sin tid skrev under på at deponere vores frihed var set i bakspejlet langt ude. Problemet er ifølge Vagn at de begvedliggende problemer, som en integration, der er slået fejl ikke løses gennem straffeloven. At de ændrede strafferammer handler om en kamp om statens monopol på magt falder ikke den ærede professor ind. Desuden er udvisning en frygtet straf , som vi allerede har set i de alt for få sager, der indtil nu har været tale om. Studieværten gør opmærksom på at en 1/3 af bandemedlemmerne er udenlandske statsborgere, hvilket giver et rimeligt løsningspotentiale på den konto alene.

Politiken har vanen tro også fundet en forsker, der kan fortælle os at regeringen er skyld i bandeopgørende.

Regeringens udgiftsstop har medført, at flere kommuner har skåret i den sociale indsats, der skal holde unge væk fra bandemiljøet.

Det mener Line Lerche Mørck, som er lektor ved Danmarks Pædagogiske Universitet under Århus Universitet.

»Støtten til sociale projekter og gadeplansmedarbejdere har været nedadgående på trods af, at behovet er stigende. Og samtidig er skolepraktikken afskaffet, hvilket medfører at færre unge får en uddannelse og et job«.

(…)

»Politikerne er hurtige til at poste penge i mere politi, men der mangler prioritering af rummelige og særlige uddannelsesforløb, der også er gearet til marginaliserede unge mænd«, mener forskeren.

»Alt forskning viser, at det ikke er fængsler, der hjælper de unge. Mange unge savner et job og en uddannelse, så de har noget, de kan være stolte af, og som deres nærmeste kan anerkende dem for. De skal have noget at miste, så de kan sige: ’Jeg vil fandeme ikke miste mit job og uddannelse’«, forklarer forskeren.

Problemet med uddannelse og job er, at begge dele er noget man skal gøre sig fortjent til. Folkeskolen har spændt sin verdensrekordhøje ressourcer til det yderste for at kompensere for den tunge kulturelle arv, der har ført de mange unge og deres forældre før dem i social uføre og det er faktisk alt, hvad samfundet kan gøre. Alligevel vil Mørck gerne være konstruktiv

»Vi hører, at Københavns Kommune har masser af penge, men at de ikke må bruge dem på grund af regeringens udgiftsstop«.

Som eksempel nævner hun Den Økologiske Produktionsskole på Nørrebro, som forbereder unge under 25 år til at tage en ungdomsuddannelse.

Den Økologiske Produktionsskole? Det lyder ikke, som om, der er så meget bling-bling over den at den kan lokke “de unge”, hvis løbebane nok er en ydre konstruktion.

»De unge vil opfatte det, som endnu en grov forskelsbehandling fra det danske samfunds side, når en HA’er blot skal i fængsel, mens unge uden dansk statsborgerskab skal udvises«.

»Det er en farlig glidebane, som blot vil skabe yderligere etnisk polarisering og ramme unge i gråzonen, som er på vej ind i de kriminelle miljøer. Som vi har set det blandt AK81’ere (HA’s støttegruppe, red.), kan man sagtens forestille sig, at det også blandt minoritetsgrupperingerne er de helt unge, som bærer våbnene for de mere garvede bandeledere«, siger Line Lerche Mørck.

(…)

»Politiken har tidligere skrevet om eksempler på diskrimination og chikane fra politiets side vendt mod minoritetsunge, hvor visitationer har foregået på en krænkende måde«, siger Line Lerche Mørck.

»Her kan de møde ’hvide’ danskere, så tendenser til stereotyp-tænkning og gensidig mistænksomhed kan overskrides«.

Kultur er nemlig ikke iboende, men en markør, som det omgivende samfund skaber og udgrænser efter. Hurra for den visdom. Uanset, hvad vil aben ligge hos os - danskerne for tesen gælder at det altid er omgivelserne, der er skyld i minoriteters dårlige adfærd (aldrig hører man om den enorme succes jødeforfølgelser så resulterede i mht kunst, kultur, videnskab). Hvis ikke man kunne pege på en forskelsbehandling i systemet/samfundet ville man pege på manglende hensyn til en gruppe med særlige behov - et gedigent svigt affødt af vores intolerente uvidenhed og modvilje mod at åbne vores firelængede kolonihavehus med alle vinduerne ind mod gården til det nye og globaliserede, der før eller siden vil redde os fra vores indbildte særegenhed. Det er en Jan Mølby-analyse efter kampens afslutning.

Forskel på forskellighed er skidt for Amnesty, der også er bekymret over den “øgede adgang til udvisning”, som man kunne læse ligeledes i Politiken

»Men udgangspunktet bliver ikke desto mindre ifølge papirerne at der skal udvises. Og vi har altså at gøre med folk som er født og opvokset i Danmark - og der kan man jo hævde, at de er et dansk problem«, siger Claus Juul.Kan være i strid med menneskerettighederne
Han peger på, at der med skærpede udvisningsmuligheder bliver ulige straffe for henholdsvis rockere, som får et til to års fængsel for våbenbesiddelse.

(…)»Den del af pakken er det jeg finder mest bekymrende - at der lægges op til udvisninger, som kan være i strid med den europæiske menneskerettighedskonvention«, siger han.

At de selv har valgt ikke at høre til Danmark på så mange, mange måder er ikke en del af analysen. Og Vagn Greves ord for at banderne ikke røres af udsigten til udvisning ændrer heller ikke på godhedsindustriens forfærdelse over straffenes hårdhed, hvilket er lidt sært; se de er ligeglade med den straf, hvor kunne I? Det er det sædvanlige vrøvl.

9 Kommentarer »

 1. Det kriminelle miljø på Nørrebro skal spredes for alle vinde - med den magt, staten og politikerne selvfølgelig er i besiddelse af. Man bør ikke lytte til verdensfjerne teoretikere og politiske ideologer som Vagn Greve. Han er ikke ekspert i guerillakrig og muslimsk ghettoisering. Det territorium, de muslimske bandekrigere har erobret, må og skal tilbageerobres af hensyn til statens og borgernes sikkerhed. Politi i rigelige mængder skal udstationeres permanent i området til banderne og deres familier er fjernet for aldrig at få lov til at vende tilbage. Hvor de skal hen er en myndighedsopgave. Hvis myndighederne vil, kan de sagtens finde ud af det.

  Det værste man kan gøre disse mennesker er at isolere dem fra hinanden som ghettomængde. Så dør ghettoefekten af sig selv.

  Med venlig hilsen

  Comment by Emeritus — March 8, 2009 @ 12:53 am
 2. Som en gammel ven af mig sagde skal de spredes “væk herfra”! Og det er ikke i Danmark efter min mening.

  Det er helt rigtigt at deres liv kun eksisterer i en social hakkeorden og ikke som noget i sig selv. At stå alene er deres største angst (en angst vi i sidste ende også har som kristne, men har lært at leve med, som selvfølgelig præmis). Hysteriet omkring udvisningsdommene demonstrerer det med al tydelighed.

  Comment by Drokles — March 8, 2009 @ 2:30 am
 3. Om bandekonflikten:
  I dag, søndag er politiske udmeldinger og kommentatorer ved at falde over hinandens ben i forsøget på at forklare, hvorfor vi skal have mere af det samme - bare effektiviseret og dybdeanalyseret med handleplaner og Fanden og hans pumpestok, fordi så skal det nok gå.

  194 mill. til kriminalitetsforebyggelse og 220 mill. til socialt arbejde på Nørrebro er trods alt 414 mill. kroner, som ikke har dæmmet op for en accellererende forråelse og forsumpning af byens miljø. Med andre ord - mere af det samme virker ikke. Rådhuslogik - når én hest kan løbe 60 km i timen må to heste kunne løbe 120 km i timen.

  Eller:
  Hvis man vil bevare status quo, skal man bare blive klogere på, hvad der foregår og sende flere penge afsted.

  Du godeste.

  De bedste kommentatorer peger på, at der er to opgaver, politiets, som består i at få styr på på bandekrigen og en efterfølgende ‘opdragelse’, som Ralf Pittelkow kalder det. Selvfølgelig kan det lade sig gøre - endnu.

  Det er derimod karaktéren og varigheden af denne opdragelse, man efter min mening overhovedet ikke har fat i. Man kan foretage nok så mange rigtige analyser. De hjælper ikke, hvis man drager de forkerte konklusioner og leverer mere af det samme - måske maskeret som om det var noget andet. Må jeg minde om en anden københavnersvaghed: så snart der er lagt låg på, er det ptoblem, sagen drejer sig om, glemt på fjorten dage.

  Igen i dag skriver man ‘racekonflikt’, når det i virkeligheden er en eksplosiv cocktail, der rummer narko, muslimske ‘værdier’ og selvhævdelse, offermentalitet, supremacsme, blodhævn, skulkeri og nemme penge i en tidlig alder, beskyttelse af pigerne, men ikke drengene og gammel vikingestridbarhed (’…han stod så godt for hug…’ ‘…selv om de prøver at spærre os vejen, skal de ikke tro, vi går af vejen for dem…’).

  Araberne tilhører samme race som Jønke, Hells Angels og Bandidos, så der kan aldrig blive tale om en racekrig. Men det er fra dansk side en krig mellem RIGTIGE, kriminelle mænd og muslimske bander. Det kan enhver RASK DRENG, som ikke er kriminel sagtens se. Sådan kunne han også godt tænke sig at være, hvis ikke det var, fordi han er omgivet af kvinder, og fordi mændene omkring ham er ubrugelige som rollemodeller, fordi de modeller er kvindelige.

  Det sidste er problemet på dansk kriminaliserende side i konflikten.

  Med venlig hilsen

  Comment by Emeritus — March 8, 2009 @ 12:21 pm
 4. Til Drokles
  Hvad din gamle ven angår, Drokles, handler også det her, som så meget andet i vort civiliserede samfund, om det muliges kunst frem for revolution. Revolution er ikke særligt civiliseret, men specielt ødelæggende. Hvis vi antager, at vi ikke må smide et dyfunktionelt befolkningselement ud af landet, må vi gøre noget andet, som også virker, selv om det bliver dyrt og langsigtet.

  Med venlig hilsen

  Comment by Emeritus — March 8, 2009 @ 12:31 pm
 5. Beklager slåfejlene. Mit nye tastatatur er svært at vænne sig til, fingrene skal ramme mere præcist, også hvad det rette tryk angår, men taster og symboler er lettere at se og uden reflekser.

  Med venlig hilsen

  Comment by Emeritus — March 8, 2009 @ 1:12 pm
 6. Hysteriet om udvisningsdommene er særdeles interessant. Jeg er ganske enig med dig i, at angsten for ikke at være en del af et fællesskab er noget af det værste, et menneske trivselsmæssigt kan blive udsat for.

  I de tyske koncentrationslejre viste dødsraterne, hvor meget det betød for den enkelte, at vedkommende havde en referencegruppe at støtte sig til. Overlevelseschancerne blev simpelthen signifikant større. Det hjalp at man kunne refere til sin gruppe, fordi den allerede befandt sig i lejren, men der var ikke noget principielt i vejen for, at gruppen befandt sig uden for lejren, selv om det måske betød, at den befandt sig i et andet land.
  Det var helt afgørende at føle tilknytningen - afstanden var ikke så afgørende. Følte man sig derimod svigtet af den, blev man livstruende sårbar. Depression, håbløshed og afmagtsfølelse tog let over og afløste viljen til at overleve.

  Med venlig hilsen

  Comment by Emeritus — March 8, 2009 @ 1:28 pm
 7. Jo Emeritus #4, men nu er jeg inde i de lette løsningers stemning.

  Men man kan og bør forsure det islamiske liv i Danmark. Her taler jeg, hverken om forfølgelse eller chikane, men at tage værdikampen alvorligt. Hvis ikke islam var blevet synonym med forhutlede masser, fremmede kulturer og vores forhold til “det andet” ville vi angribe værdisættet på en helt anderledes måde.

  Det er ikke i orden at idealisere en kendt morder, røver og pædofil og det skal man have at vide også i Folkeskolen.

  Der skal ikke serveres halalkød eller laves særlige menuer i nogen offentlig institution. Det offentlige er ikke religiøst politi eller opretholder af obskure traditioner.

  Tørklæder og des lige er fascismens symboler og ingen adgang til respekt. De islamiske ideer er både idiotiske og farlige og man skal ikke beskytte nogen mod sandheden. I sidste ende vil denne tilgang være en hjælp til til de tænkende og frihedssøgende muslimer, der så meget lettere kan retfærdiggøre at hoppe af, mens de fanatiske forhåbentlig og sandsynligvis finder andre græsgange.

  Det er, som du siger ganske utroligt at man taler om mere forebyggelse idet selve velfærdssamfundet jo er en stor forebyggelse. Den enorme omfordeling og solidariske organisation optager mere end halvdelen af samfundets ressourcer og når dette slet ikke er nok må man logisk, som du skriver være gået den forkerte vej.

  Comment by Drokles — March 8, 2009 @ 2:04 pm
 8. Jeg kan godt lide din opfattelse af velfærdssamfundet som en stor forebyggelse, for det er lige, hvad det er. Hvorfor er de muslimske bandekrigere da uimodtagelige over for den ekstra forebyggelse, som er stillet til rådighed og som koster næsten en halv milliard gode danske kroner?

  Blandt andet fordi forebyggelsen er fejlgearet, blandt andet fordi banderne rent ud afviser den slags. Det samme gør rockerne. Men forskellen er slående. Banderne er blevet opdraget til at FØLE - føle hvad? - Føle sig som ofre, som uretfærdigt behandlede, snydte, men alle andre overlegne, provokerede, holdt udenfor, totalt set en hel masse roskumsnusk.

  Med rockerne forholder det sig anderledes. Mit indtryk er, at de intet FØLER af alt dette. Hvis de FØLER noget, føler de det vigtigt at opretholde deres kønsidentitet som mænd og udstråle dennne egenskab fysisk med alt, hvad det koster. De har valgt et alternativt maskulint liv som rockere i opposition til det kvindagtige samfund, som de ikke har meget til overs for. Klart udtrykt i svaret til skvattet, Daniel, der gerne ville vide, hvilke tidpunkter, han skulle stå til rådighed på, hvis han meldte sig ind i AK81. “Hvad tror du selv?” var svaret.
  Rockerne kan åbenbart ikke gennemføre det frie liv i motorcykelklubberne inden for rammerne af samfundets gældende regler. Hvis det er kriminalitet, der skal til for at køre rundt på en ordentlig kværn og leve livet på solsiden, så er det ok. Hvis et mord er nødvendigt, er det ok. Det er ren forretning - intet personligt. Der er ren røv at trutte i uanset voldens omfang. Du kan ende finthakket i en cementblanding og blive støbt ind i en tidligere kammerats terrasse, men så har du bragt dig i bad standing. Det kunne du bare have ladet være med. Der er ingen grund til at gøre tingene sværere, end at man kan handle og har hænderne fri til det, når det er nødvendigt.

  Med venlig hilsen

  Comment by Emeritus — March 8, 2009 @ 3:32 pm
 9. »Politiken har tidligere skrevet om eksempler på diskrimination og chikane fra politiets side vendt mod minoritetsunge, hvor visitationer har foregået på en krænkende måde«, siger Line Lerche Mørck.

  Dette er et fuldstændigt forrygende eksempel på hunden, der bliver fodret med sin egen hale. Først pumper man sig op på, at man er godheden selv, og så finder man en “neutral” forsker som kan bekræfte ens eget verdenssyn.

  Det er journalistik af værste skuffe. (Ikke at jeg efterhånden forventer andet fra det, der engang vor organet for den højeste oplysning. Hørup må rotere i sin grav.)

  Comment by Mikael — March 9, 2009 @ 8:00 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress