Convoy

Diverse — Sobieski on December 14, 2006 at 1:36 pm

Ja, selvmordspiloter er ‘en vogue’ i disse år, men det gode gamle erhverv som truck-bomber er sandelig ikke glemt. Vi er et par stykker der husker truck-bombens gyldne tidsalder i 80′erne, hvor især attentatet mod de amerikanske marinesoldater i Beirut må regnes for et højdepunkt (eller lavpunkt om man vil). Den 23 oktober 1983 kørte en shiitisk muslim en lastvogn med 5,5 ton sprængstof ind i de amerikanske marineinfanteristers barakker og dræbte 241 amerikanske soldater. Samme dag bragte en anden muslim en lignende lastbil til sprængning blandt de franske tropper, 58 blev dræbt. Begge styrker var tilstede som en del af den fredsbevarende styrke som skulle dæmpe den libanesiske borgerkrig. Utaknemlighed kender ingen grænser. Ak, hvilket sørgeligt spild…

marines-beirut.jpg

Succesen er måske forsøgt gentaget, det ser i hverfald ret underligt ud det her (fra JihadWatch.org):

NEW YORK — Mohammed Yusef Mullawala wanted a license to transport hazardous materials and to learn how to drive commercial tractor trailers. There was nothing unusual about that, until he told his teacher that he only wanted to learn how to drive forward, and he wanted to learn fast.
… But the fact that he only seemed interested in driving forward was the most concerning.

“We tell them from Day One, ‘you will be backing up,’ ‘you’ll be backing up every single day,’” Crawford said, adding that it normally takes two to three weeks of practice backing up before drivers get road permits and learn how to drive forward, among other things.

The situation was reminiscent of when some of the Sept. 11, 2001, hijackers told their flight-school instructor they were only interested in how to fly planes at certain altitudes, not so much how to land or take off.

“He was just really pushing to get out of here,” Crawford said. “I’ve been doing this for 30 years so you just sort of know when something doesn’t feel right.”…

Jeg forudser, at de vestlige demokratiske samfund kommer til at bruge rigtig mange ressourcer, på at overvåge områder man aldrig før havde drømt om skulle blive kritiske. Måske et farvel til det danske tillidssamfund.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress