Tildækning sikrer kvinder mod overgreb

Diverse — Drokles on December 13, 2006 at 1:44 pm

Set på minut;fri konservativ: En lille video fra muslimland. Nu er det ikke pænt at generalisere over den muslimske verden, så det vil jeg gøre. Dette er mere typisk end sjældent.
Princippet om at kvinder der går tildækket ikke udsættes for mænds sexualisering holder selvfølgelig kke en meter. Det ødelægger bare kvindernes selvværd og gør mændene endnu mere frustrerede og ukontrolable. Oversexed and underfucked.

Tildækning af kvinder er ikke udtryk for respekt, men despekt. Det beskytter ikke kvinderne mod mænd, men fremstiller dem som det underkuede ‘andet’ over hvilket mændene har ret til at dominere. Tildækkede kvinder er pr. definition undertrykte!

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress