Bent Jensen sætter skabet på plads

Antisemitisme, EU, FN, Forbrydelse og straf, Historie, Israel, Politik, Pressen, islam, venstrefløjen — Drokles on February 6, 2009 at 8:19 am

Bent Jensens kronik i dagens Jyllands-Posten er et herligt opgør med den fordrejede fremstilling af Israel og deres konflikt med araberne, der trives i medierne og angriber i samme anledning venstrefløjens antisemitisme.

De 20 år, da Gaza var besat af Egypten og administreret med hård hånd af en egyptisk militærguvernør, er glemt. Det er kun jøderne, der besætter, undertrykker og udsulter - også når de ikke besætter, og folk fra Gaza i titusindvis arbejder og tjener penge i Israel. A propos udsultning: Det har altid slået mig, hvor velnærede og velklædte indbyggerne i Gaza er. Hvornår bliver vi fri for klicheerne i medierne (også i denne avis) om, at gazanerne hensmægter i flygtningelejre? Jødiske flygtninge fra arabiske lande boede i sin tid i teltlejre i Israel i en overgangsperiode, før de blev integreret. Palæstinenserne bor i rigtige huse. Deres officielle flygtningestatus giver dem privilegier, som verdens rigtige flygtninge misunder dem.

(…)

Islam, som den praktiseres i Gaza, i Iran, i Saudi-Arabien og i mange andre lande, hvor islam er den herskende ideologi, er en syg kultur. Den lever af ophidselse og had og dødskult. Den er i enestående grad destruktiv og uproduktiv både økonomisk og i andre henseender. Den er uforenelig med demokratiske retsstatsprincipper. Den avler anarki og lovløshed og terror. Den er det nærmeste vi kommer nazisme i vor tid.

Selv uden de onde, perverse og blodtørstige jøder kan islamisterne i Gaza, på Vestbredden, i Iran osv. sagtens selv finde ud af at slå ihjel. Da den udskældte israelske statsminister Ariel Sharon i 2005 besluttede, at Israel skulle rømme Gaza som led i den såkaldte fredsproces, brød helvede straks løs. Hvor? I Gaza. Blodig borgerkrig mellem Fatah og Hamas brød ud. Alene i 2006 kostede denne krig mere end 300 palæstinensere livet, de fleste af ofrene var fra Gaza. 33 var børn. Der var angreb på medier, universiteter, boghandler, hospitaler og andre civile institutioner. Tallene stammer fra en uafhængig palæstinensisk komité for menneskerettigheder. Men vi hører ikke et ord om det - hvorfor? Fordi vore venstreorienterede journalister ikke vil høre om det.

Året før var det ”kun” 176 dødsofre. Selv under den israelske besættelse af Gaza mistede mange flere mennesker livet i Gaza i indre opgør, bandekrige og kriminalitet end i kampen mod den jødiske fjende. I sommeren 2007 havde Hamas opnået den totale sejr efter talrige likvideringer, snigmord og blodige opgør. Selv under israelske angreb på udvalgte mål i Gaza på grund af uophørlige bombardementer af israelske byer med raketter fra Gaza, fortsatte de interne palæstinensiske myrderier, også på hospitaler og i private boliger. Myrderierne kostede omkring 650 palæstinensere livet. I de seneste dage er det fortsat. Var venstrefløjen og alle ”anstændige” danskere optaget af disse myrderier? Gik de i fakkeltog og skrev rasende indlæg i aviserne mod disse blodige begivenheder - eller hvordan var det nu, det var? Svar: Der var dødelig tavshed på gader og stræder og på avisernes debatsider!

En tysk folkemordsforsker har gjort opmærksom på, at i det tidsrum, Israel har eksisteret, er 40.000 arabere og 22.000 jøder blevet dræbt i samtlige arabisk-israelske krige og under palæstinensiske terrorangreb. I samme periode er 11 millioner muslimer blevet dræbt i krige og terrorhandlinger, langt de fleste som ofre for andre muslimer. Men vore medier er ligesom de arabiske medier besatte af ofrene for israelske handlinger - og totalt ligeglade med ofrene for arabisk-muslimske krige og islamisk terror.

(…)

Hvem tror dog på de palæstinensiske fantasital og andre eventyr? Ja, det gør ukritiske journalister og venstrefløjen, som næsten er det samme. Husker man slet ikke sidste gang, vi blev udsat for en organiseret løgnekampagne fra Palæstina? Kæmpeoverskrifter og skingre stemmer på tv og i radio om, at jøderne havde dræbt 500-600 palæstinensere. Stupide fantasihistorier - også gengivet i denne avis - om, at jøderne for at skjule ofrene for deres blodtørst kørte rundt med hundreder hvis ikke flere palæstinensiske lig i lastbiler med fryserum, for så i nattens mulm og mørke at grave dem ned på afsides steder! Da ophidselsen havde lagt sig, viste det sig, at der i alt var tale om 55 palæstinensiske og 23 jødiske ofre.

Vi hører hele tiden, at Gazastriben er det tættest befolkede område i verden. Ganske vist er befolkningen dér de sidste 15 år blevet fordoblet ved egen kraft, hvilket jo ikke ligefrem tyder på armod og sult. Men lande som Belgien, Japan for slet ikke at tale om Holland er tættere befolket, og Israel - som også kun er en lille stribe land - har næsten lige så mange indbyggere pr. kvadratkilometer som Gaza. Palæstinenserne kunne leve i et rigt samfund som Israel. Men de stemmer på formørkede og blodtørstige demagoger, som kun bringer dem død og elendighed.

Ork, der er meget mere. Læs det!

7 Kommentarer »

 1. Det er hårde ord. Men nogen må sige det lige ud uden omsvøb. Mon Lykketoft får et hjerteslag. Næppe, for han læser formentlig ikke Bent Jensens kronik.

  Comment by Cykelsmeden — February 6, 2009 @ 12:44 pm
 2. Det er svært både at være nøgtern og samtidig være uenig i, hvad Bent Jensen fremfører i sin kronik. Den er som altid velunderbygget.

  Hvor kommer eksempelvis fedtet på Gazas kvindehofter fra, eller befolkningsoverskuddet eller pengene fra til de huse, de bygger?

  Elementary, dear Watson:
  Der er tale om et gennemkorrupt, dybt kriminaliseret folk med permanent flygtningestatus på global støtte, hvor penge ikke er problemet, men hvor der er tale om et samfund styret af Hamas, sortbørs, svindel, humbug og smugleri. Gazanerne kan ikke selv gøre for, at det er sådan! andre har skylden.
  Vore hjemlige indvandrerbander har det ligesådan. De kan heller ikke gøre for, at de har råd til at gå på de samme dyre restauranter som vore egne rockerne. Det hele er ad helvede til. Det er danskernes skyld. Ned med demokratiet og død over jøderne.
  Gazas problemer er udelukkende Israels skyld. Gazanerne er nødt til at leve, som de gør. Man bliver automatisk kriminel, korrupt, terrorist, selvmordbomber og ynkelig, når man bor så tæt op og ned af Israel. Det siger sig selv

  Quad erat demonstrandum:
  Ægypten snuppede tilfældigvis en smugler i tolden i torsdags. Nu aner myndighederne ikke, hvad de skal stille op med det højtstående Hamas-medlem, Ayman Tahas smuglergods, de 64 millioner rare kontanter i dollars- og Eurosedler, som lå i hans taske, da han var på vej hjem til Gaza efter våbenhvileforhandlingerne mellem Ægypten, Israel - og Aymans egen terrororganisation, Hamas.
  Det er helt sikkert Israels skyld, at han blev snuppet, for kun Mossad kan have fundet ud af det med pengene, blandet sig og givet ægypterne et tip.

  Gazanernes onde ånd er sandelig på spil både dag og nat.

  Hvilket skamløst folk.

  Med venlig hilsen

  Comment by Emeritus — February 6, 2009 @ 2:30 pm
 3. Det har jeg slet ikke hørt om Emeritus. Har du et link?

  Comment by Drokles — February 8, 2009 @ 3:17 pm
 4. Den historie som Emeritus beskriver er nogle dage gammel.

  Jeg husker ikke hvor jeg læste den, om det var i dansk presse eller i den udenlandske.

  I øvrigt er Emeritus´beskrivelse af Palæstinenserne ganske rammende.

  De er denne verdens mest understøttede ” flygtninge”.

  Årligt pladres de til med milliarder af dollars og euros, hvilket ikke forhindre dem i at stille i Bruxelles med ubetalte regninger som de selv har forårsaget, men ikke vil betale.

  Dem betaler EU så.

  Ligesom EU for eet + år siden påtog sig at sørge for at hver eneste af 77.951 forhv. palæstinensiske, offentlige ansatte hver måned modtager, i danske kroner, 3.580,80.

  EU betaler.

  Comment by Vivi Andersen — February 8, 2009 @ 11:23 pm
 5. Til Drokles:
  Historien om den uheldige Ayman Taha kan læses i flere danske dagblade - eksempelvis:

  http://www.berlingske.dk/article/20090205/verden/902050456/

  Med venlig hilsen

  Comment by Emeritus — February 9, 2009 @ 12:13 am
 6. Ha, ha. Det er en absurd historie, som fortjener mere opmærksomhed end den anekdotiske vinkel.

  Comment by Drokles — February 10, 2009 @ 7:00 am
 7. Trist at jøder og muslimer ikke kan enes, når nu de har så utroligt meget til fælles.
  Begge parter overtror f.eks. på såkaldte “guder”, som alle over mongolstadiet ellers forlængst burde have fattet er pladder, vås, nonsens, idioti, løgn, myter, pølse-ammestue- og kællingesnak!

  Comment by Gert Petersn — February 14, 2009 @ 11:17 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress