Racismekortet er forlængst overspillet

Forbrydelse og straf, Multikultur, Politik, islam — Drokles on February 3, 2009 at 6:13 pm

Hvor man for nogle år siden kunne udskamme anderledes tænkene ved beskyldninger om racisme har virkelighedens erfaringer  i dag gjort det til et adelsmærke. Fra Jyllands-Posten (set hos Snaphanen)

Fremgangen kommer, efter at en hollandsk domstol i Amsterdam for to uger siden bad anklagemyndigheden om at retsforfølge den stærkt islam-kritiske politiker for ”at have opildnet til had og diskrimination” mod muslimer ved at sammenligne deres religion med nazisme.

Udsigten til en retssag har givet Wilders Frihedsparti kraftig medvind hos vælgerne: Hvis der blev udskrevet valg nu, ville Geert Wilders vinde hele 23 pladser i det hollandske parlament, hvilket er en fremgang på 14 mandater i forhold til de ni pladser, som partiet har i dag. Det hollandske parlament tæller ialt 150 medlemmer.

Det viser en dugfrisk meningsmåling fra den anerkendte hollandske valgforsker, Maurice de Hond, der selv har udpeget retssagen som en af årsagerne til fremgangen.

Hvis, der er nogle svenskere, der læser dette her så vid at I lever i en illusion. Der er intet i vejen med jer! I er gode nok! I har ret til jeres eget land! Alle europærere tænker, som I gør! Men der er nogle, der ikke vil indrømme at de tænker som jer andre - Skid på dem og stem efter jeres overbevisning!

1 Kommentar »

  1. Det drejer sig altid om 15-20 pct., der holder de andre i skak i et diktatur. Men så er der desværre al den lunkne grød, de lunkne grødhoveder kan man sige. De udgør 60-70 pct. af hele sceneriet. Det er og har altid været disse 60-70 pct. der styres af de 15-20 pct..

    Resten skal fjernes, når der bliver tid til at konsoldere magten.

    Dette er styreformen i en nødeskal, når kører i alt andet end en sund etik.

    Sonia

    Comment by Sonia — February 4, 2009 @ 6:07 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress