Med ondt skal ondt erstattes

venstrefløjen — Drokles on February 4, 2009 at 9:21 am

Scientology vækker forargelse ved at bruge deres tro aktivt i behandlingen af narkomani. Men hvorfor? Fra DR

Scientology bruger narkomaner til at få del i offentlige kroner. Det sker via behandlingsstedet Narconon, der, ifølge flere højtstående scientologer, sender en del af sine indtægter videre til Scientology.

- Det er forfærdeligt. Det har jeg det meget skidt med, siger socialborgmester i København Mikkel Warming til 21 SØNDAG.

Københavns Kommune er en af de kommuner, der har betalt store beløb til Narconon for at få borgere under behandling. Alene i de sidste seks år er det blevet til knap en million kroner.

- Det er forfærdeligt, at penge som skulle gå til at helbrede narkomaner, få dem gjort fri af deres stofmisbrug og give dem et bedre liv, er gået til en sekterisk trosretning, siger Mikkel Warming.

Hvad er der nu galt med religiøse sekter i behandlingen af samfundets tabere? Hidtil har man jo svælget i tanker om at bruge imamer overfor kriminelle 2.’ere og endda gentagne gange foreslået at bruge imamer til at forebygge terroristiske ideer hos unge muslimer. At bekæmpe islams skadelige effekter med mere islam.

Denne afsindige taktik med enten at erstatte det ene problem med et nyt eller ligefrem kaste benzin på bålet er kernen i venstrefløjens tænkning. Lige indtil det drejer sig om et mindretal de ikke kan lide så er det direkte forfærdeligt uanset om behandlingen virker og om det er pengene værd i forhold til, hvad, der ellers er af tilbud. Vor Herre til hest!

4 Kommentarer »

 1. Det er dobbeltmoral så det plasker. Den københavnske Enhedsliste socialborgmester har været med til at indføre religiøs halal mad i folkeskoler og børninstitutioner i København. Hver gang der spises halal slagtet skolemad går nogen af pengene til løn til den imam der godkender halal slagtningen og dermed til religiøse samfund.

  Comment by Janne — February 4, 2009 @ 10:50 am
 2. Godt set, Drokles!

  Ingen tænker mere stereotypt end værdibesatte politikere. Og så Mikkel Warming! Man krummer endnu engang tæer.

  Med venlig hilsen

  Comment by Emeritus — February 4, 2009 @ 1:29 pm
 3. 1 million på 6 år. Nuvel, hvor mange er blevet behandlet for de penge, og hvad er ‘helbredelsesprocenten’? Sikken en gang hykleri. Der var også en læge i programmet der i sin store alviden hånligt afviste de benyttede programmer på Narconon. Jamen, hvis de nu har givet resultater? Så var der nogen der var blevet Scientologer grundet deres ophold, og det var åbenbart det værste der kunne overgå dem - fremfor et liv i stofmisbrug måske?

  Comment by synopsis-olsen — February 4, 2009 @ 11:03 pm
 4. Det må du nok sige. Prøv at tænk på den opstandelse det har vagt at Tom Cruise skulle spille en gammel nazi-soldat, som om, der gik noget af Stauffenberg eller Tysklands gloværdige fortid ved en skuespiller med en forkert tro.

  Comment by Drokles — February 5, 2009 @ 8:36 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress