Trump beams up himself, and I mean really, really beams, okay?

Diverse — Drokles on November 16, 2016 at 1:13 pm

‘Trump is one of the very worst things to happen to our World in the last 100 years,’ declared actor Sir Patrick Stewart last night”, endnu en i køen af kendisser og kunstnere, der forveksler en indsigt med deres moralske kvababbelse i forventning om at det gør en forskel. Britiske Patrick Stewart med den imponerende barytonstemme er klassisk skolet karakterskuespiller, men fik sig for alvor et navn blandt nørder, som Kaptajn på Stjerneskibet Enterprise Jean-Luc Picard i TV serien Star Trek Next Generation, der løb fra slutfirserne og ind i halvfemserne.

Serien startede i slutningen af tresserne og havde den canadiske skuespiller William Shatner i hovedrollen som Kaptajn James Tiberius Kirk, der stod på broen for Starship Enterprise godt assisteret af den vælgært rationelt tænkende Spock, med sin “Behovet for de mange opvejer behovet for de få” maksime. Og det fik mig til at tænke på en 8 år gammel video med den fremragende Bill Whittle, hvor han causerer over, hvor Enterprise har brug for en handlekraftig mand som Kirk trods hans mange karakterbrister og ikke den intellektuelle Spock. Med andre ord, Whittle forudså Trump før Trump selv. Men denne post er ikke blot spas, Whittle leverer fra 3 minutter inde en fremragende analyse af hvorfor de få intellektuelle forblændelse af sig selv er til skade for de mange, hvis de får magt

På Wikipedia kan man læse at figuren Kirk “,,,has been praised for his leadership traits, and also criticized for his relationships with women.”

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress