TV’et smadres i et ægteskabeligt skænderi

Diverse — Drokles on November 13, 2016 at 5:34 am

Fungerende præsident Obama kaldte den meget hårde valgkamp mellem Hillary Clinton og Trump, for et ægteskabeligt skænderi da han kommenterede på Trumps sejr. Først og fremmest er man amerikaner og dernæst Demokrat eller Republikaner. Og som spillereglerne er, accepterer man afgørelsen og vender i fællesskab tilbage til dagligdagens sysler. Vise ord, som konservative National Review kunne lære lidt af med deres #nevertrump kampagne.

Talkshowværten Stephen Colbert kom sig også heroisk hurtigt på live TV fra sit chok over Trumps for mediefolk overraskende sejr og mindede på morsommeste måde seerne om mindelighed. “Kiss a Democrat, give a Republican a hug and give a libertarian a reach-around!” sagde han bl.a.

Men det kan være svært at acceptere ægtefældens oplevede urimeligheder, når man ikke kan svare, men kun sidde og koge indestængt og magtesløs foran sit TV

1 Kommentar »

  1. [...] Taget herfra [...]

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress