Won’t sombody PLEASE think of the Children!

Diverse — Drokles on November 12, 2016 at 8:46 am

Advarsel! Jeg vil jeg ikke høre et ord om at det måske i første omgang er de voksne svigt af både deres egne kognitive evner og kontrol over deres undergangstanker, der skal diskuteres, hvis børns følelsesliv på nogen måde bliver påvirket af det amerikanske valg. Skaberen af TV-serien West Wing Aaron Sorkins åbne brev i Vanity Fair til sine døtre er vildt sober i sin beskrivelse af Trump som “a thoroughly incompetent pig with dangerous ideas, a serious psychiatric disorder, no knowledge of the world and no curiosity to learn has.” fordi

The Klan won last night. White nationalists. Sexists, racists and buffoons. Angry young white men who think rap music and Cinco de Mayo are a threat to their way of life (or are the reason for their way of life) have been given cause to celebrate. Men who have no right to call themselves that and who think that women who aspire to more than looking hot are shrill, ugly, and otherwise worthy of our scorn rather than our admiration struck a blow for misogynistic shitheads everywhere.

(…)

And the world took no time to react. The Dow futures dropped 700 points overnight. Economists are predicting a deep and prolonged recession. Our NATO allies are in a state of legitimate fear. And speaking of fear, Muslim-Americans, Mexican-Americans and African-Americans are shaking in their shoes. And we’d be right to note that many of Donald Trump’s fans are not fans of Jews. On the other hand, there is a party going on at ISIS headquarters.

(…)

…we’ll fucking fight.

(…)

Love,

Dad

Editor’s note: A previous version of this article overstated the amount by which Dow futures dropped on Wednesday morning.

Valget af Trump er bare hårdt for børene. “Barnet behöver få en möjlighet att prata om och sätta ord på vad det är som känns oroligt” rådes der i Svenska Dagbladet, der havde spurgten ekspert om forslag til, hvorledes man kunne fortælle sine børn at ‘Vi voksne kan også være bange’

När man själv är orolig, hur ska man göra för att inte överföra det på barnen?

– Man behöver inte spela oberörd utan kan säga ”jag förstår din oro, jag känner också oro” och lugna med att vi faktiskt inte vet vad som kommer att hända nu. Det är bra att vara uppriktig, men att inte överföra sin frustration på dem. Har du mycket egna tankar så ta dem hellre i andra sammanhang, för inte över dem på barnen.

Også i Norge skulle børnene i terapi for deres forældres verbalisering af katastrofetanker. Og i USA. Og i Canada. Men et er eksperter, noget andet er praksis og her vises et glimrende eksempel på, hvorledes man griber det an, hvis man ved et af naturens onde luner har fået en lorte-unge af den værste slags. En heroisk og selvopofrende mor opgiver ikke at redde sin lille begrædelige, racistiske, misogyne, islamofobiske, antisemitiske, lystlyvende, magtbegærlige, Hitlerlignende, antidemokratiske på den der fascistiske agtige måde der ikke giver rum til rigtig debat, klimabenægtende, videnskabshadende, propagandistiske, lavskattetilhængeragtige lorte-unge. Bravo madam brun!

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress