De sidste argumenter inden valget

Diverse — Drokles on November 8, 2016 at 5:44 am

Det ser ikke så godt dagen inden valget, Hillary ser ud til at snuppe præsidentembedet. Det glæder “De kendtes a-hold“, a-holes, som de fleste af dem er, som musikerne Bruce Springsteen og Jon Bon Jovi, “Det helt store skyts“, som Danmarks Radio kalder dem. Men ikke kun det store skyts, måske skal der mere til, hvis den politiske klasse vil bevare sine privilegier og amerikanerne skal sige Madam President, skriver PoliZette

Physical attacks on Donald Trump supporters and their personal property appear to be growing increasingly common as Election Day approaches and passions intensify.

As LifeZette recently reported, there was a foiled assassination attempt at a Trump rally and many Trump supporters have been beaten up or hit with flying objects throughout the course of the fall campaign.

While the mainstream media has relentlessly promoted Hillary Clinton’s candidacy, it has largely ignored or downplayed these violent attacks against supporters of Donald Trump.

For example, the national media paid little attention to a Trump supporter being shot by a Trump detractor in Ohio.

Is election theft possible in the United States? And might the suspects live closer to home than the Kremlin? Professor Mark Crispin Miller, author of numerous books and articles on computerized election fraud, explores the very real possibilities.

Men der er også andre argumenter

Is election theft possible in the United States? And might the suspects live closer to home than the Kremlin? Professor Mark Crispin Miller, author of numerous books and articles on computerized election fraud, explores the very real possibilities.

Den slags anfægter ikke Wayne Allyn Root, der har holdt fanen højt for The Donald siden han besejrede sine republikanske rivaler i primærvalget; “Trump wins by 10, Democrats cheat by 8, he wins by 2.” Man har da lov at håbe og en måling fra det pålidelige IBD/TIPP viser en Trump føring på 2%. Forandring vil fryde og disse sidste ord fra Trump ville få mig i stemmeboksen, hvis jeg havde været amerikaner eller illegal indvandrer

Der har været lidt meget om Trump og Hillary her på Monokultur, den seneste tid, men nu er det snart overstået og hadet vil den kommende tid spredes i mere diffus retning, som det plejer.

2 Kommentarer »

  1. “.. som DR kalder dem”. Herligt.

    Comment by Henrik True — November 8, 2016 @ 2:44 pm
  2. Det her valg er ligeså meget en kamp mod medierne og retten til at fortælle historien og når man følger amerikanske fora står man tilbage med følelsen af, at det ikke er slut uanset hvem som vinder. Trump sagde det selv bedst i en tale for en måneds tid siden: https://youtu.be/5hkgoWXNh-8?t=1m57s ,

    Comment by Donald — November 8, 2016 @ 6:20 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress