Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 535

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 542

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 578

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/http.php on line 61

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-content/plugins/bannage.php on line 15
Monokultur » Irriterende og ikonisk


Irriterende og ikonisk

Diverse — Drokles on November 3, 2016 at 6:58 am

I går morges hørte jeg hvorledes P1 Morgen opfattede det amerikanske præsidentvalg. Når man ved lidt om det, er det en mærkelig oplevelse at høre Danmarks suverænt største nyhedsmedie, det tvangsfinansierede Danmarks Radio på deres mest seriøse kanal rapportere og analysere som de havde monopol.

For det var en alternativ virkelighed de beskrev. For at tage det mest illustrative eksempel, så kaldte Anders Bech Jessen Hillary Clintons email-sag for “irriterende”. Ikke for at gå ind i freudianske fortalelser eller spekulationer om så udtalte sympatier at man end ikke gider sløre dem, så afslører bemærkning og den følgende omtale af denne email-sag, der ‘bare ikke synes at ville slippe Hillary Clinton’ en mangel på viden. Og det er mangel på Viden som Danmarks Radio formidler - hvis jeg skal vælge den flinkeste konklusion.

Hillarys email-sag handler ikke blot om at hun har været kriminelt sløset med fortrolige papirer i sin tid som udenrigsminister. Og med kriminelt så mener man flere års afsoning i et regulært fængsel-kriminelt. FBI valgte ikke at rejse tiltale mod hende fordi de ikke mente hun havde haft forsæt og det råd fulgte justitsministeriet, der ledes af Hillarys parti Demonkraterne, at følge. Grunden var at FBI ikke mente at Hillary havde forsæt til at sætte landets sikkerhed over styr, men der er ikke hjemmel i loven til en sådan tolkning. Det kan bedst sammenlignes med en kvaksalver, der over flere år laver så mange ulykker på sine patienter og går fri fordi det ikke var mening at patienterne skulle lide.

Godt, så en der burde ruske tremmer fordi hun er kriminelt uansvarlig med fortrolige oplysning vil nu have et endnu større ansvar og endnu mere fortrolige oplysning at skalte og valte med. Mærkeligt som den email-sag ikke vil slippe hende, irriterende faktisk. Nogen der mener Danmarks Radio er pinlig nu?

Men det er jo blot det mest uskyldige. Hillary havde blandet statens fortrolige oplysninger (sådan noget med hvilke informanter man benytter sig af i andre lande - nogle er nu døde, sjovt nok) med sine private emails, på hendes egne servere. Og disse servere var ikke sikret, så nu ligger alt hvad Hillary har fået at vide hos… ja, hos rigtig mange der ikke burde vide den slags, såsom fjendtlige stater. Irriterende.

Hele Hillarys stab, også de der ikke var sikkerhedsgodkendt af sikkerhedstjenesten, havde adgang til Hillarys emails og dermed også til statens fortrolige oplysninger. Og, som det kom frem forleden, det havde også forsmåede ægtemænd til Hillarys stab. Er det ikke bare irriterende?

Hvad er der med de private emails? Det er mest opskrifter og skemaer over yoga-timer har Hillary forklaret og det skal jo passes og når man er på arbejde konstant som man er som amerikansk udenrigsminister, så er det bare praktisk at lade det hele flyde sammen med statens fortrolige oplysninger, som ens arbejdsliv flyder sammen med ens fritidssliv. Desværre kan vi ikke se hvor trivielt et email-liv Hillary har fordi hun fik dem slettet inden FBI kunne nå at læse i dem. Og for at være helt sikker så fik hun smadret alle de computere, iPads og telefoner, der var blevet brugt som adgang til hendes trivielle og statens fortrolige oplysninger. Mere end et dusin apparater blev smadret, nogle med en hammer. Irriterende.

Ja, det ville være irriterende, hvis man sådan forsøgte desperat at slette alle spor efter noget der er helt uskyldigt. Men hendes emails indeholder mere end blot opskrifter og yogatimer. De indeholder også hendes skemaer for indtagelse af den megen medicin Hillary indtager, som hun har fået ordineret ad hoc og i dølgsmål. Hillary får en hel det efter flere blodpropper i hjerne og ben, samt en alvorlig hjernerystelse og an lang række følgesygdomme. Og så er der også søvnregistrering for Hillary sover meget, så meget så der blev indrettet senge i de flyvemaskiner hun benyttede sig af i sin tid som udenrigsminister. Og, som Hillary og hendes nærmest stab minder hinanden om i disse emails, så mister Hillary helt sine fakulteter hvis ikke hun får sine middagslure og er ofte konfus når hun vågner. Det er irriterende når man skal bestride verdens mest stressede job.

Men det er jo ikke bare det herregud. For hvorfor blander man dog alting sammen i en pæle-mæle? Det gør man fordi der i Hillarys private emails også er regnskaber for hendes og manden Bubbas fond, The Clinton Foundation. Clintons, verdensborgere om en hals, synes at reglen om at ameriaknske politikere ikke må lade sig købe af udenlandske og fjendtlige interesser er for snærende så de fik den besnærende ide at oprette en fond, The Clinton Foundation, hvor alle kunne donere penge. Og så kunne man se, ‘hov Bubba, Bahrain har lige lagt 6 mill. dollars - skal de ikke have lov til at købe Apachekamphelikoptere alligevel?’ Det skal de da og det fik de.

Clintons har med andre ord udliciteret amerikanske interesser, sikkerheds- og udenrigspolitik for egen vindings skyld. Morning Joe på MSNBC beskrev Clintons modusoperandi “Shaking down the world”. På Danmarks Radio er det bare irriterende.

En anden ting der bliver irriterende for Danmarks Radio er når de skal til at forklare, at den endnu siddende præsident Barak Hussein Obama, også har henvendt sig til Hillary Clintons usikre private servere fra sin egen usikre private server. Hvilket som sagt er kriminelt som i ruske tremmer kriminelt. Jep, All The Presidents Men and Women er bare irriterende.

Således er amerikansk politik endt følger man danske medier forstår derfor ikke, hvor ikonisk disse billeder er. Trump glider ned fra sit tårn, outsideren med den store kost, der lover at ‘dræne sumpen’ - thumbs up!

Her er det samme motiv fra den anden side. Med alt jeg ved om Hillarys væsen er der noget bevægende over at se et menneske, så skrøbelig og såbar, mens hun måske indser at hun er kommet til vejs ende.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress