Pølsemandens sang

Diverse — Drokles on October 30, 2016 at 4:42 am

Hillary Clintons email sag blev genåbnet forleden, da FBI fandt nogle af de forsvundne emails på Anthony Wieners computer. Anthony Wiener  er, eller har været, gift med Clintons nærmeste medarbejder, muslimske Huma Abedin. Og i deres samliv viser det sig nu, måske, at det klassificerede materiale, som Hillary ikke måtte dele med andre, har hun delt med Huma Abedin, som igen har delt det med Anthony Wiener. Wiener har, passende for sit navn, sideløbende og på eget initiativ delt dick-pics med teenage piger og FBI har derfor delt en interesse i ham og hans elektroniske ejendele. Og således bringer udenomsægteskabelige aktiviteter mørket frem i lyset.

Og det var Donald Trump der så det svage punkt først, tilbage i sommeren 2015

trump-tweet-on-wiener

Thomas Lifson spekulerer i American Thinker i hvor samarbejdsvillig Anthony Wiener kan tænkes at være som vidne for FBI

Now, consider for a moment Anthony Weiner’s future. His wife dumped him, and he is of no use to the Clintons anymore.  Penalties for online sex crimes tend to be severe, and child sex offenders are reported to do extremely unpleasant time in prison.

Jep, det er en pølse der sprækker. Så man forstår vicepræsident Joe Biden

2 Kommentarer »

  1. Jeg vil gerne sige undskyld for denne post, men jeg er så barnlig, så når nogen hedder wiener og sender sjofle billeder på mobiltelefon, så må jeg skrive lidt om det.

    Comment by Drokles — October 30, 2016 @ 4:48 am
  2. …som Molyneux sagde om cocktober-surprisen: don’t tweet your meat!

    Comment by simplex — October 30, 2016 @ 5:37 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress