Hamass

Diverse — Drokles on January 19, 2009 at 10:14 pm

Set på Snaphanen

To detaljer, som jeg havde svært ved at stå for. Det ene er det lille klip fra et børneprogram, hvor den søde dukke siger “I will kill you because of your faith!”, der er så himmelråbende bizart. Jeg så engang et af disse talkshows, hvor folk blot skændes om ganske private ting for åben skærm og en tilskuer udbrød pludselig “Du forsvarer den anklagede!”, som var det en skam i sig selv.
Det andet er råbene “Allah is greater than USA! Allah is greater than USA!”, der minder om Søren Kirkegaards gentagne forsikringer i sine private skrifter om at det ikke var en synd at onanere - Tvivlen nagede den store filosof.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress