Tortur og politistat

Forbrydelse og straf — Drokles on December 22, 2006 at 4:00 am

I går nat, kunne jeg nyde TV2 News og der var især to historier, der demonstrerede hvilken uretfærdig verden, det er for, hvad David Trads kalder en avantgarde: folk på venstrefløjen der ikke mener at kunne bekæmpe systemet (det vi andre kalder demokratiet) med andet end udenomsparlamentariske midler og så påberåbe sig retsstatens beskyttelse og den flæbende offerrolle på på TV, det mest hadede medie for ægte venstredrejede. Jeg kan ikke finde ud af TV2 News hjemmeside, så der er ingen referencer.

Den ene af de to historier handlede om en dansk konvertit der angiveligt var blevet tortureret. Det skete i det fængsel i Yemen hvar han sad mistænkt for terror. Hans yemenitiske advokat kom med udfald mod det danske udenrigsministerium for ikke at gøre nok for at sikre en dansk statsborger mod overgreb. Han mente at det havde været værre, hvis hans klient havde været af arabisk eller afrikansk afstamning og at Danmark generelt dikriminerede mod muslimer.

Den anden historie var en 41 årig FOLKESKOLELÆRER!! der var blevet arresteret under gadekampene lørdag aften. Han fortalte selv til TV2 News, at han var på gaden med sit kamera for at filme eventuel politibrutalitet og da det blev lidt for hedt, trak han væk og passerede politiets rækker som de rykkede frem. De fleste politifolk tog ikke notits af skvattet, men pludselig - og hold nu fast, det er ikke for sarte nerver - pludselig var der en politimand der tog fat i den filmende folkeskolelærer! Med en politihånd i ryggen blev han ført hen til de andre anholdte og arresteret. Der sad han så i plastikhåndjern, mens politifolk drak vand med en hoven attitude. Det var meget ubehageligt. Det hele blev filmet af ham selv, så denne uhyrlighed er bevaret for fremtidens historikere. Han mente selv at det var politistatsmetoder og det lyder da også uhyggeligt.

Folkeskolelæren har klaget til Politiet over den uretmæssige anholdelse og Politiet har sagt at alle anholdte vil få erstatning, såfremt de ikke deltog i urolighederne. Som sagt; politistats-metoder.

2 Kommentarer »

  1. Som ejeren af mit stamværtshus, John Osborne i Elmegade tørt sagde som kommentar til indvandrernes intifadha-terror på Nørrebrogade for nogle år tilbage: “Where is police brutality when You need it?”

    Comment by kofoed — December 30, 2006 @ 1:46 pm
  2. Skolelæreren burde sgu have en gang politibrutalitet så han ikke forveksler det med en simpel anholdelse næste gang. For hans egen skyld, selvfølgelig.

    Comment by Drokles — December 30, 2006 @ 5:53 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress