Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/http.php on line 61

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-content/plugins/bannage.php on line 15
Monokultur » Krakkelerer meningsmålingtyranniet?


Krakkelerer meningsmålingtyranniet?

“Democrat Hillary Clinton has a 9-point lead over Republican Donald Trump in Ohio following the news of Trump’s vulgar talk about women and after the second debate between the candidates, according to a statewide poll released today by Baldwin Wallace University in Berea.” kunne man læse for to uger siden på Cleveland.com. Gode nyheder for Hillary Clintons kampagne da Ohio er en vigtig sving-stat.

Mange meningsmålinger, der giver Hillary Clinton et stort forspring er blevet masseret og medierne kolporterer dem ukritisk, men de forvrænger billedet af, hvad der er betydningsfuldt og hvad der er ligegyldigt. En mere en 10 år gammel optagelse af en lummer Donald Trump fra dengang han optrådte i radioprogrammer med sin lummerhed, blæses op til en skandale, mens Hillarys skrantende helbred, kriminelt lemfældige omgang med fortrolige oplysninger og hendes udsalg af amerikansk udenrigs- og sikkerhedspolitik til fremmede og fjendtlige magter. Imens tæskes Trumps tilhængere til vælgermøder. Det er ikke gratis at afsløre sine sympatier, hvis ikke  de harmonerer med det venstreorienterede mediekonsensus.

Et konsensus er stærkt fordi det demoraliserer modet til at sige sin mening og endda tale sandhed. Fortællingen om et konsensus kan fortrænge kritik og hvis det er vedholdende længe nok ændre mentaliteten hos en befolkning. Men et konsesus fortrænger også evnen til selvkritik og tiltrækker eftersnakker, hysterikere og ja-mænd og begynder hurtigt at udhule sin egen troværdighed. Diskrepansen mellem en stadigt grummere virkelighed overfor en stadigt mere virkelighedsfjern ekspertise får autoriteterne til at tage sig stadigt mere fjollede ud. Det ender i Komiske Ali, men vejen går over talkshows

Being President is a tough job. It’s one of the only jobs where you get a new approval rating every day. Now that we have this thing called social media, the President gets hundreds of judgments every hour of every day, many of them unpleasant. For the second time, President Obama has agreed to read them for our second-ever Presidential Edition of #MeanTweets.

Det kan være at Obama er ganske charmerende og demonstrerer en bedre komisk timing end hans pap-lignende tv-vært. Indrømmet, Obama som stand-up komiker er mere overbebevisende end Hiullary Clinton, som muskelbundt. Men er det virkeligt overbevisende at den amerikanske præsident og en fri tv-station i et stykke velforberedt politisk propaganda? Får den tavse vælger en fornemmelse af at Obama og Hillary kampagne står med de gode kort på hånden? Tænker den tavse vælger ikke at medierne virkeligt er i lommen på Hillary Clintons kampagne?

Donald Trumps slogan hedder “Make America Great Again!”. Modsat Trumps højenergiske selvcentrerede retorik, som “I’m gonna build a big beautiful wall”, “And I’m rich, I mean, I’m really, really rich!” og “I’ll grab ‘em by the pussy!”, så er hans slogan helt uden afsender. Det er en appel eller et bud og det er op til at alle, politikere, vælgere, medier, at gøre USA fantastisk igen. Trump sælger, under alt sit vulgære bravado, et budskab om fællesskab og ydmyghed og storhed.

Og, hvad handler det så om for den sjove, cool præsident Obama, der giver honnør med caffe latte, hvis budskab til iværksættere er “You did’nt build that!”, mens det var ham selv der fik ram på Osama bin Laden? “Well, @realDonaldTrump, at least I will go down as a president”. Så det kan godt være at han er den værste præsident i amerikansk historie, men ingen ulykker han kan lavet, er så slemme, at hans personlige ambition ikke er bedre.

Så er tvivlen begyndt at nage? Er der begyndt at være sprækker i den fortælling centrum venstre konsensus selv har konstrueret? For et par dage siden skrev det meget, meget venstredrejede Think Progress, at “?Ohio might turn out to be “Trump country” after all” fordi “Hillary Clinton are in a dead heat in Ohio, while Republican Sen. Rob Portman is trouncing former Ohio Gov. Ted Strickland by more than 15 polling points“.

But before the president took the stage, Ohio Democratic Party chair David Pepper strode to the podium and, citing polls showing Donald Trump with a slight lead in the crucial swing state, launched into what he called a “pep talk.”

“Do you think we’re a Trump state, Ohio?”

“No,” the crowd roared.

“I don’t think so,” he called back to them. “We’re the state that elected President Obama in 2008 and 2012. We are the state that elects [Senator] Sherrod Brown, the progressive lion, again and again.”

“One more reminder,” he shouted as the crowd cheered. “Donald Trump couldn’t even win the primary here. This isn’t Trump country.”

Ked af det, men The Trump Train er på vej!

50 Kommentarer »

 1. I wanted to post a small word to be able to say thanks to you for these fabulous solutions you are posting at this website. My extensive internet research has finally been rewarded with professional facts and techniques to go over with my contacts. I would declare that many of us website visitors are quite fortunate to dwell in a remarkable community with many brilliant professionals with valuable hints. I feel rather fortunate to have encountered your entire web site and look forward to plenty of more fabulous moments reading here. Thanks again for all the details.

  Comment by retro jordans — April 10, 2023 @ 6:49 pm
 2. Aw, this was a really nice post. In idea I wish to put in writing like this moreover ?taking time and actual effort to make a very good article?but what can I say?I procrastinate alot and by no means seem to get something done.

  Comment by golden goose sneakers sale — April 11, 2023 @ 11:17 am
 3. My spouse and i ended up being very lucky Peter could conclude his investigations through the precious recommendations he came across using your blog. It’s not at all simplistic just to happen to be giving away techniques which often the others have been trying to sell. We take into account we now have the blog owner to give thanks to because of that. The type of explanations you’ve made, the simple site menu, the friendships you will help to create - it is mostly remarkable, and it is facilitating our son in addition to the family reckon that that idea is fun, which is certainly especially pressing. Many thanks for all!

  Comment by kyrie 8 — April 11, 2023 @ 1:31 pm
 4. My husband and i were now satisfied Edward could finish up his homework through the entire ideas he acquired through the web page. It is now and again perplexing to simply possibly be making a gift of facts which usually many others could have been making money from. So we recognize we now have you to thank for that. Those explanations you have made, the straightforward site navigation, the relationships you will make it easier to foster - it is mostly excellent, and it’s making our son and our family consider that this topic is fun, and that’s really vital. Thank you for everything!

  Comment by off white outlet — April 12, 2023 @ 8:47 am
 5. I together with my pals were checking the nice tips and hints found on the blog and then quickly developed a horrible suspicion I never expressed respect to the web blog owner for those secrets. The guys were very interested to read through all of them and now have quite simply been making the most of those things. I appreciate you for getting simply accommodating as well as for opting for this kind of very good subject areas most people are really needing to know about. My very own honest apologies for not expressing appreciation to sooner.

  Comment by supreme clothing — April 13, 2023 @ 4:52 am
 6. I intended to create you that very little word to finally say thanks a lot over again just for the magnificent secrets you’ve shown on this site. This has been quite shockingly generous with you to grant without restraint all that a few people would’ve supplied as an electronic book to get some cash for themselves, even more so considering the fact that you might well have done it in the event you wanted. These strategies also served to become a fantastic way to be aware that other individuals have the identical eagerness like my personal own to figure out significantly more with respect to this matter. I am certain there are numerous more fun opportunities in the future for many who discover your website.

  Comment by kyrie 7 — April 14, 2023 @ 12:46 am
 7. WONDERFUL Post.thanks for share..extra wait .. ?

  Comment by golden goose white sneakers — April 14, 2023 @ 1:00 am
 8. I am writing to let you be aware of of the remarkable discovery my wife’s princess enjoyed going through your web site. She picked up plenty of things, including how it is like to possess an incredible helping heart to have folks really easily comprehend several tricky matters. You truly did more than our desires. I appreciate you for delivering those effective, dependable, revealing and also unique tips about the topic to Julie.

  Comment by kyrie 7 shoes — April 15, 2023 @ 5:24 pm
 9. Thanks so much for providing individuals with an extremely pleasant chance to read from this site. It can be very sweet and also jam-packed with fun for me personally and my office acquaintances to search your web site minimum three times in 7 days to find out the new things you have got. Of course, I am certainly happy with all the unique inspiring ideas you give. Some two points in this article are particularly the most impressive we have all had.

  Comment by supreme outlet — April 16, 2023 @ 12:51 pm
 10. It? laborious to seek out knowledgeable people on this topic, however you sound like you already know what you?e speaking about! Thanks

  Comment by golden goose sneakers sale — April 16, 2023 @ 10:03 pm
 11. Needed to send you this very little word to finally say thanks a lot once again with your breathtaking things you’ve contributed above. It has been simply unbelievably open-handed with you giving freely exactly what most people would have sold as an electronic book to make some money for themselves, mostly given that you might well have done it if you desired. The creative ideas as well worked as the easy way to be sure that some people have a similar keenness similar to my personal own to realize a good deal more on the topic of this issue. I know there are lots of more pleasant sessions in the future for many who look into your site.

  Comment by bape — April 17, 2023 @ 8:56 am
 12. I really wanted to construct a simple remark in order to thank you for those remarkable hints you are posting here. My extensive internet research has finally been honored with good facts and techniques to exchange with my family. I ‘d say that most of us readers actually are very fortunate to live in a notable network with very many perfect professionals with very helpful principles. I feel really happy to have seen the web pages and look forward to so many more exciting times reading here. Thanks once again for everything.

  Comment by yeezy 500 — April 18, 2023 @ 4:31 am
 13. I wanted to draft you the very small word to be able to give thanks over again just for the incredible thoughts you’ve shared on this website. It’s really shockingly generous of you to deliver openly exactly what a few individuals could possibly have marketed for an electronic book in order to make some dough on their own, principally considering the fact that you might have tried it in case you desired. The strategies likewise worked as a easy way to be aware that some people have the same zeal just as my very own to know a little more in respect of this issue. I know there are numerous more fun instances ahead for people who discover your blog.

  Comment by kyrie 5 spongebob — April 18, 2023 @ 11:57 pm
 14. I am typically to blogging and i really recognize your content. The article has actually peaks my interest. I’m going to bookmark your website and preserve checking for brand new information.

  Comment by platform golden goose — April 19, 2023 @ 6:26 pm
 15. I wanted to draft you the little note to help thank you once again relating to the magnificent knowledge you’ve discussed on this site. It is certainly pretty open-handed of people like you to supply extensively exactly what some people might have made available as an ebook to end up making some bucks for themselves, certainly considering the fact that you might have tried it in case you decided. The good tips in addition acted as a great way to recognize that other people have the same zeal just as my personal own to see somewhat more when considering this matter. I am sure there are some more fun periods in the future for people who looked at your blog.

  Comment by Golden Goose — April 19, 2023 @ 7:47 pm
 16. I’m also commenting to make you know what a nice experience my friend’s princess gained studying your web page. She figured out such a lot of pieces, not to mention what it’s like to have a marvelous giving mood to let many people effortlessly know just exactly various specialized issues. You really did more than my desires. Many thanks for imparting these warm and helpful, safe, informative and as well as easy tips about that topic to Tanya.

  Comment by goyard — April 21, 2023 @ 7:16 am
 17. I just wanted to post a quick message in order to thank you for those awesome points you are sharing here. My considerable internet search has at the end of the day been rewarded with beneficial tips to exchange with my two friends. I ‘d suppose that most of us visitors are very fortunate to exist in a fantastic network with very many perfect people with insightful basics. I feel pretty fortunate to have encountered your entire webpage and look forward to plenty of more fabulous moments reading here. Thanks again for all the details.

  Comment by kyrie shoes — April 22, 2023 @ 9:36 am
 18. My husband and i felt thrilled that Ervin managed to deal with his basic research from your ideas he was given out of your web page. It is now and again perplexing to simply always be giving out key points that many people today may have been trying to sell. And we all understand we’ve got you to appreciate for that. The entire explanations you have made, the easy web site menu, the relationships you will help to promote - it’s got mostly overwhelming, and it’s facilitating our son in addition to us consider that that matter is exciting, and that’s exceedingly mandatory. Many thanks for all!

  Comment by hermes — April 23, 2023 @ 1:04 am
 19. I have to convey my gratitude for your kind-heartedness supporting individuals that have the need for help with in this study. Your special dedication to getting the message throughout ended up being amazingly functional and have continually made most people just like me to realize their desired goals. Your amazing important advice signifies much to me and substantially more to my fellow workers. With thanks; from all of us.

  Comment by hermes bag — April 26, 2023 @ 8:17 pm
 20. Thanks so much for giving everyone an extremely superb chance to read from this website. It really is very nice and also stuffed with fun for me personally and my office mates to search the blog at least thrice in one week to read through the fresh guidance you have got. And of course, I am just usually motivated with the extraordinary methods you give. Selected 2 tips on this page are undeniably the most efficient I have had.

  Comment by bape — May 3, 2023 @ 12:34 pm
 21. I and also my guys have been checking out the great hints on your web page and then immediately came up with a horrible feeling I had not thanked the website owner for those techniques. The people came as a consequence passionate to study them and now have honestly been making the most of those things. Appreciate your truly being very accommodating as well as for picking out some quality guides most people are really desperate to discover. My personal sincere apologies for not expressing appreciation to earlier.

  Comment by yeezy 350 v2 — May 4, 2023 @ 2:21 am
 22. I must show my appreciation to you for rescuing me from such a trouble. Right after searching through the online world and obtaining methods that were not powerful, I was thinking my entire life was well over. Living minus the strategies to the difficulties you’ve solved through this guideline is a crucial case, and those that could have negatively damaged my career if I hadn’t noticed your web blog. Your own personal mastery and kindness in dealing with all the things was very useful. I am not sure what I would have done if I had not come upon such a step like this. I am able to at this moment look forward to my future. Thank you so much for the high quality and results-oriented help. I won’t hesitate to recommend your web site to any individual who desires guidelines about this matter.

  Comment by fear of god essentials hoodie — May 4, 2023 @ 4:27 pm
 23. Thank you so much for providing individuals with remarkably breathtaking possiblity to discover important secrets from this blog. It is usually very ideal and jam-packed with a lot of fun for me and my office colleagues to visit your website minimum thrice weekly to study the newest issues you will have. And of course, I am always contented considering the attractive suggestions served by you. Certain two facts in this post are certainly the most impressive we’ve had.

  Comment by bape outlet — May 5, 2023 @ 8:14 pm
 24. Needed to create you one bit of remark to say thank you the moment again just for the wonderful opinions you have discussed on this page. It was seriously generous of you to convey unreservedly what exactly most people would have offered for an e-book to make some dough for their own end, principally considering the fact that you might have tried it if you wanted. The tips also acted to become good way to be certain that most people have the same passion really like my very own to understand good deal more in regard to this problem. I am sure there are lots of more enjoyable periods in the future for individuals who go through your website.

  Comment by hermes — May 6, 2023 @ 9:32 am
 25. An fascinating dialogue is price comment. I feel that it is best to write extra on this topic, it may not be a taboo subject however typically persons are not enough to talk on such topics. To the next. Cheers

  Comment by golden goose women — May 6, 2023 @ 3:23 pm
 26. I and also my friends have already been following the nice tips found on your web site and so unexpectedly I had an awful suspicion I had not thanked you for them. All the women are already for this reason warmed to read through all of them and have in effect extremely been having fun with them. Thank you for genuinely well kind and for using this sort of awesome areas most people are really needing to learn about. My honest apologies for not saying thanks to you earlier.

  Comment by off white — May 6, 2023 @ 11:36 pm
 27. I must show some thanks to you just for rescuing me from this type of trouble. As a result of surfing around throughout the the web and coming across tricks which were not powerful, I assumed my life was over. Existing without the presence of solutions to the issues you’ve sorted out by way of your good article content is a critical case, and the ones that might have adversely affected my entire career if I had not come across your web blog. Your own training and kindness in controlling all things was tremendous. I don’t know what I would’ve done if I had not encountered such a point like this. I can also at this moment relish my future. Thank you very much for this specialized and results-oriented help. I will not hesitate to refer your web blog to any individual who ought to have recommendations on this matter.

  Comment by yeezy 380 — May 7, 2023 @ 1:15 pm
 28. I not to mention my pals have been reading the good techniques found on your web blog while at once I had a terrible suspicion I never expressed respect to the web blog owner for those techniques. My young men ended up as a consequence happy to read through them and now have honestly been making the most of those things. Appreciate your indeed being simply considerate and for having this kind of exceptional things millions of individuals are really needing to discover. My personal honest apologies for not saying thanks to you sooner.

  Comment by golden goose outlet — May 8, 2023 @ 3:03 am
 29. I simply wanted to say thanks yet again. I’m not certain what I might have handled in the absence of the suggestions shared by you relating to such a industry. It has been the alarming crisis in my position, but considering a professional avenue you managed the issue took me to jump over gladness. Extremely thankful for your information and expect you comprehend what a great job you were doing training the mediocre ones with the aid of your blog. More than likely you have never met all of us.

  Comment by yeezy gap hoodie — May 8, 2023 @ 4:39 pm
 30. I? impressed, I have to say. Really hardly ever do I encounter a blog that? each educative and entertaining, and let me tell you, you have got hit the nail on the head. Your concept is excellent; the difficulty is something that not enough individuals are talking intelligently about. I am very completely satisfied that I stumbled across this in my search for one thing regarding this.

  Comment by golden goose sneakers womens — May 8, 2023 @ 5:15 pm
 31. I in addition to my guys were reading through the excellent ideas from the blog while all of a sudden I had a terrible suspicion I never thanked the blog owner for those strategies. These ladies are already absolutely stimulated to learn them and have in effect in truth been enjoying those things. Thanks for getting really kind and then for going for these kinds of superb topics millions of individuals are really wanting to know about. My personal sincere regret for not expressing appreciation to you sooner.

  Comment by ggdb — May 9, 2023 @ 5:57 am
 32. I intended to draft you one tiny observation in order to say thanks a lot the moment again for the extraordinary tips you have featured here. It has been simply remarkably generous of you to grant without restraint all that many individuals might have made available for an e book to get some bucks for their own end, most notably now that you might have tried it in the event you desired. These ideas additionally worked to provide a good way to be aware that many people have similar zeal just as my very own to understand many more with regard to this issue. I know there are a lot more pleasurable occasions in the future for folks who look over your site.

  Comment by off white — May 9, 2023 @ 8:10 pm
 33. I’m just commenting to make you be aware of of the nice encounter our child went through viewing your site. She mastered many details, which included how it is like to have an awesome giving mindset to have certain people quite simply comprehend selected problematic subject areas. You really did more than visitors’ expected results. Many thanks for displaying the interesting, healthy, educational and also fun guidance on the topic to Tanya.

  Comment by cheap jordan shoes — May 12, 2023 @ 2:33 am
 34. I have to show appreciation to this writer for rescuing me from this condition. As a result of checking through the world wide web and seeing solutions which are not powerful, I was thinking my entire life was over. Living without the solutions to the difficulties you’ve resolved by way of your site is a critical case, as well as the ones which may have in a wrong way affected my career if I hadn’t come across your blog post. That natural talent and kindness in dealing with all the stuff was valuable. I’m not sure what I would’ve done if I had not come upon such a thing like this. I can at this moment look ahead to my future. Thank you so much for the reliable and result oriented help. I will not be reluctant to suggest your site to any individual who requires recommendations about this situation.

  Comment by ggdb outlet — May 13, 2023 @ 8:05 am
 35. I am only writing to make you know of the terrific discovery my cousin’s girl obtained going through your blog. She came to find many details, including what it’s like to possess a very effective coaching character to get other folks smoothly comprehend several complicated issues. You actually did more than visitors’ desires. Thanks for imparting those precious, trusted, informative and fun guidance on the topic to Janet.

  Comment by curry 8 — May 14, 2023 @ 1:49 pm
 36. I’m also writing to let you understand of the brilliant discovery our daughter found reading the blog. She came to understand a wide variety of issues, which include what it’s like to possess a very effective coaching character to let others clearly understand selected hard to do matters. You truly exceeded our own expected results. Thank you for producing these insightful, safe, edifying as well as unique tips on that topic to Janet.

  Comment by giannis shoes — May 15, 2023 @ 6:35 pm
 37. I intended to create you a bit of observation to finally say thanks as before considering the pleasing concepts you’ve documented on this page. It was simply incredibly open-handed of people like you to provide without restraint exactly what many of us would have offered for an ebook in order to make some dough for their own end, notably now that you might have done it in case you desired. Those pointers as well worked to be a good way to comprehend someone else have similar fervor similar to my own to know a lot more pertaining to this matter. I’m sure there are a lot more pleasant periods ahead for people who see your website.

  Comment by bapesta shoes — May 16, 2023 @ 7:17 pm
 38. I simply wanted to jot down a quick message to be able to thank you for all the great information you are showing at this website. My long internet research has at the end been paid with really good points to talk about with my friends. I would point out that most of us site visitors actually are quite blessed to live in a notable site with so many lovely people with beneficial tips. I feel really privileged to have used your web pages and look forward to some more entertaining minutes reading here. Thanks once again for a lot of things.

  Comment by supreme — May 17, 2023 @ 6:49 pm
 39. I as well as my guys happened to be analyzing the excellent techniques on your site and so immediately developed an awful feeling I never thanked the web blog owner for those techniques. These guys are already certainly happy to learn them and have in effect in reality been tapping into them. Appreciate your genuinely so accommodating and for picking out certain important subject areas millions of individuals are really wanting to know about. My very own honest apologies for not expressing appreciation to sooner.

  Comment by Travis Scott Air Jordan — May 19, 2023 @ 6:59 pm
 40. My spouse and i have been so ecstatic Chris could conclude his researching out of the ideas he obtained in your web pages. It is now and again perplexing just to always be giving for free solutions that many the others could have been making money from. So we fully understand we’ve got the blog owner to give thanks to for that. The main explanations you’ve made, the simple site menu, the friendships you will give support to foster - it’s mostly excellent, and it’s really assisting our son and the family understand this topic is brilliant, and that is pretty fundamental. Thanks for the whole thing!

  Comment by yeezy — May 20, 2023 @ 7:38 pm
 41. I am glad for commenting to make you know what a brilliant encounter my cousin’s child gained reading through the blog. She mastered plenty of things, including what it is like to have an incredible helping mindset to let certain people quite simply have an understanding of a number of very confusing subject areas. You truly surpassed her desires. Thank you for giving those informative, safe, edifying and also fun tips about this topic to Jane.

  Comment by off-white — May 21, 2023 @ 9:17 pm
 42. I just wanted to jot down a simple comment in order to say thanks to you for some of the superb ideas you are showing on this site. My rather long internet research has at the end been rewarded with awesome facts and techniques to share with my family members. I would repeat that we visitors actually are quite blessed to be in a good community with very many brilliant individuals with very beneficial plans. I feel rather happy to have encountered your web site and look forward to many more cool times reading here. Thank you once more for all the details.

  Comment by palm angels clothing — May 26, 2023 @ 1:56 am
 43. I simply wanted to appreciate you all over again. I am not sure the things that I would’ve gone through without the techniques documented by you concerning that concern. It was actually an absolute challenging concern in my view, however , witnessing the specialized fashion you resolved it took me to weep over fulfillment. I will be happy for this advice and have high hopes you recognize what an amazing job you have been doing training others using your web blog. Most likely you haven’t got to know all of us.

  Comment by golden goose — May 27, 2023 @ 3:38 am
 44. Thank you for each of your efforts on this web page. My aunt delights in going through investigation and it’s simple to grasp why. I notice all concerning the lively form you present helpful items through your web blog and in addition encourage contribution from other people on that article so my daughter has always been understanding so much. Enjoy the rest of the new year. You have been performing a good job.

  Comment by hermes birkin — May 29, 2023 @ 9:20 am
 45. I just wanted to type a quick note in order to appreciate you for the amazing information you are sharing at this site. My time intensive internet research has finally been paid with incredibly good facts to go over with my neighbours. I ‘d believe that most of us visitors actually are definitely endowed to be in a fabulous website with so many special professionals with beneficial techniques. I feel quite fortunate to have seen your web site and look forward to so many more brilliant times reading here. Thanks once again for a lot of things.

  Comment by jordan shoes — May 31, 2023 @ 9:26 am
 46. Thanks a lot for giving everyone such a breathtaking possiblity to read in detail from this web site. It is often very pleasing plus full of a good time for me personally and my office colleagues to visit your web site at minimum thrice per week to find out the latest secrets you have got. And lastly, I am just always satisfied with the magnificent hints you serve. Some 2 tips in this posting are unequivocally the simplest we have all ever had.

  Comment by goyard store — June 1, 2023 @ 10:09 am
 47. I simply desired to appreciate you once more. I’m not certain the things that I would have undertaken in the absence of those pointers shared by you concerning such subject matter. It was actually the hard issue in my position, nevertheless viewing a skilled way you resolved that took me to leap over happiness. I will be happy for your advice and believe you realize what a great job you happen to be putting in instructing people through your blog. Probably you have never encountered all of us.

  Comment by yeezy boost 350 v2 — June 13, 2023 @ 5:45 pm
 48. I am commenting to make you understand of the perfect discovery my friend’s girl went through reading your web page. She noticed plenty of things, which include what it is like to possess an incredible helping mood to make many people with ease gain knowledge of specified problematic things. You really exceeded her expected results. Thank you for displaying the important, trustworthy, educational and in addition cool tips about this topic to Emily.

  Comment by fear of god clothing — June 19, 2023 @ 10:03 am
 49. My wife and i felt fulfilled when Emmanuel managed to conclude his reports from your ideas he made out of the web site. It is now and again perplexing to just be freely giving guidelines which usually people today may have been trying to sell. And we all see we now have you to thank because of that. The specific illustrations you have made, the simple site navigation, the friendships you will give support to engender - it’s got mostly terrific, and it’s really letting our son in addition to our family reason why the situation is amusing, and that is seriously pressing. Thanks for the whole lot!

  Comment by hermes birkin — June 20, 2023 @ 12:37 pm
 50. I’m so grateful for the information you’ve shared. It’s been incredibly enlightening!

  Comment by auto glass quote 28287 — March 12, 2024 @ 6:41 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress