Follow the money

Diverse — Drokles on October 27, 2016 at 1:01 am

“The system is rigged” siger Donald Tump og i den tredie debat nægtede han at udelukke at han ikke ville anerkende valgresultatet, hvis ikke han vandt valget. Forskrækkede anklager om at det var et angreb på selve demokratiet brød spontant ud i alle medier, også herhjemme. Det var kutyme at når alt var salgt og gjort så sagde man tak for kampen og accepterede nederlaget. Alle havde glemt Al Gore, der betvivlede Bush sejr, fordi nogle hulkortmaskiner var brudt sammen.
Selvfølgelig skal man ikke anerkende et resultat, hvis lødighed man har grund til at betvivle. Den fjerde film i rækken fra Projec Veritas

In the effort to prove the credibility of the undercover donor featured in the videos and to keep the investigation going, Project Veritas Action made the decision to donate twenty thousand dollars to Robert Creamer’s effort. Project Veritas Action had determined that the benefit of this investigation outweighed the cost. And it did. In an unexpected twist, AUFC president Brad Woodhouse, the recipient of the $20,000, heard that Project Veritas Action was releasing undercover videos exposing AUFC’s activities. He told a journalist that AUFC was going to return the twenty thousand dollars. He said it was because they were concerned that it might have been an illegal foreign donation. Project Veritas Action was pleased but wondered why that hadn’t been a problem for the month that they had the money.

#Draintheswamp

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress