Konfliktens ansigt

Diverse — Drokles on January 12, 2009 at 5:24 pm

Hele verden kommer ind ad døren i det multikulturelle samfund eller den globale landsby om man vil som det spejl, der skal lære os noget om alle vores fejl. Det praktiske ved den ordning er, at man ikke behøver at sidde på grænsen til Gaza og bitche sammen med den internationale journaliststand over ikke at måtte se konfliktens kerne, som den folder sig ud. Man kan simpelthen se konfliktens substans mellem Israel, der repræsenterer det moderne, demokratiske, vestlige og derved civiliserede overfor det eksotiske fremmede her i sit eget lokalmiljø. Jeg tog derfor til demonstration i Lørdags for at se, hvorledes Israels støtter, der mestendels bestod at jøder giver deres mening til kende og på den måde finde ud af, hvem de var.

proisraeldemo_5.jpg

Gode civiliserede og samvittighedsfulde borgere, der søger at bidrage til de fælles værdier efter bedste evne. Klapsalver når håbet om en fred blev talt og mindet om de døde blev udtrykt imellem melankolske men livsglade sange.

Overfor dem først et par venstreorienterede danskere, der med pift og ukvemsord forsøgte at spolere stemningen, men helt uden held. Til gengæld kunne deres muslimske venner mønstre en anden gejst, som jeg oplevede ved egen hånd og filmet (ikke af mig) af en modig person.

Således ser konflikten mellem Israel og palæstinenserne ud. Som civilisationens forsvar overfor barbariet. Hyldest af Hitler, Holocaust, trusler mod jøderne og Allahu Akbar i den velkendte cocktail af muslimsk indvandring. En kulturberigelse der direkte truer med at tage livet af jøderne - men deres eksistens er heller ikke medtænkt i det multietniske samfund.

4 Kommentarer »

 1. [...] Konfliktens Ansigt – Monokultur (blog). [...]

 2. Den fornødne ændring fra terrokrig til frontkrig bliver denne konto måske realiseret:
  http://danmark.wordpress.com/2009/01/11/fronterne-rulles-op-mens-borgerskabet-hygger-sig-men-de-enkelte-har-tanker-naar-de-er-alene-kvaler-maaske/
  i så fald er der alligevel mening i galskaben,

  Sonia

  Comment by Niels Gyldensten — January 13, 2009 @ 3:12 pm
 3. Det er godt at man i det occidentale verden er vågnet op efter et par tusinde år med forfølgelse af jøder. At det skal går ud over bønderne i et sted mellem Jaffa og Jeriko er underordnet. Det er vigtig at man i occidenten har et godt selvfølse af at har løst et problem og man står fast ved det. Disse bønder som jo skal flytte et sted må så tag til occidenten og andre steder hen da det jo tilfældigvis er et sikre sted. Jøderne skal selvfølge forsvar sig selv , vi skal ikke har dem tilbage!

  Comment by Felix14 — January 17, 2009 @ 1:32 pm
 4. Ja du er sjov Felix.

  Comment by Drokles — January 19, 2009 @ 6:37 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress