Lummergøjen Trump

Diverse — Drokles on October 10, 2016 at 11:44 am

CNN har fundet gamle VHS-bånd, hvor præsidentkandidat hygger sig med Playboy-modeller” skrev TV Guide, og nede i teksten kunne man læse at “hygger sig” ikke var en eufemisme; “Donald Trump optræder aldrig afklædt, og han deltager heller ikke i handlinger, der på nogen måde er seksuelle, understreger tv-stationen”.  Og så fortsætter de alligevel

I filmen Playboy Centerfold fra 2000 ser man Donald Trump åbne en flaske champagne som han derefter lader sprøjte ud over et logo for en Playboy Playmate-tour.

Men ikke nok med det. CNN er også kommet i besiddelse af en film fra 2001, hvor rigmanden dukker op til et show med to Playboy-modeller og sin kommende kone Melania Knauss under armen.

Altså: ikke nok med ingenting, så også ingenting! Danmarks Radio viste dokumentarfilmen “The Fire Breather - The Rise and Rage of Donald Trump“. Den bekymrede ekspertise, der giver deres besyv med over de alvorlige perspektiver, der er i at få en mand som Donald Trump til præsident for verdens største atomvåbenarsenal er den gamle TV-journalist Tom Brokaw og et par venstrefløjsere, heriblandt en skribent for musikmagasinet Rolling Stone, der lyder som om han er ved at græde mens han skider.

Tom Brokaw advarer mod Trumps islamofobi, som han udnytter “just because there where muslims involved in the bombings of World Trade Center” og en af venstrefløjserne siger at Trump vil “try to deport millions of latinos”, som led i hans racisme. Hele vejen igennem er det disse små fordrejning, at der var muslimer involveret, frem for at det var et rent muslimsk plot, og at Trump vil deportere latinoer, frem for illegale - der mestendels er latinoer, men årsagen er jo lidt vigtig.

Og demokraternes og venstrefløjens mødeterror, blev udlagt som et bevis på Trumps ondskab og flirt med vold. “Get ‘em out of here!” siger han til nogle venstrefløjsere, der har ‘crashet’ et Trump-rally og hans ord gentages som lydspor til nogle forskellige optrin med håndgemæng. Trump og vold hører sammen, kan man se og høre - men ingen meningsfuld sammenhæng, hvis man tænker.

Og for at få en ligevægt, så viste Danmarks Radio også en fransk dokumentar om Hillary Clinton, der endte i en hagiografi til hendes ære og et håb om endelig at få en kvinde på posten som USAs præsident, nu man har prøvet en halvneger. Vi venter i spænding på at Danmarks Radio visert Clinton Cash.

Op til debatten blev det lækket at Trump er en lidergøj og i privaten en ganske vulgær samtalepartner.

Steen Raashcou skriver

Ganske smart at lække en Trump replik på få ord for 11 år siden, samtidigt med at Wikileaks lækker Hillarys private taler holdt bla. Wall Street banker for omkring en million stykket. Takker været den lavpandede medielogik, drukner de fuldstændigt. Enhver har vist opdaget, at Trump er oppe imod næsten samtlige US medier, og det blir ikke let. Han er også oppe imod de danske, staklen.

Danske medier er et spejl af de amerikanske venstredrejede medier. Mens Hillary Clinton var kriminelt uansvarlig da hun landsforræderisk udbød amerikansk sikkerheds- og udenrigspolitik til højstbydende, skal vi chokeres over at Trump kan være lummer med sine lumre venner. Medierne har gejlet hinanden så meget op på at Trump er det store dyr i Åbenbarignen at et hvilket som helst ‘talking point’ er rigeligt til at sikre ækvivalens. I P1 morgen til morgen blev Trumps 10 år gamle faux pas på efterbevilling beskrevet, som skandaløse udtagelser som han prøvede at komme fri af under nattens debat med Hillary (den anden debat i rækken af tre), ved at ty til personangreb.

Marion DS Dreyduss er i American Thinker i tråd med Claude Rains ‘chokeret, chokeret over Trumps sjofelheder

Compare their admittedly salty pearls with the behavior of real sociopaths, one of whom is exceedingly related to the female candidate for president, 2017-2020.  William Jefferson Clinton, not known for reticence in the Oval Office – or Arkansas, or elsewhere in Washington, D.C. – did more than talk earthy to other guys of the alpha rank.  Big Dog Clinton actually groped, actually touched, actually had affairs and molestation buffets with women mostly unwilling and subsequently punished by Ms. Hillary Rodham for the effrontery of having been chosen for handwork not including embroidery, cigar-jobbing, and dress malingering on a variety of handy damsels in his purview, the most unfortunate of whom were profusely worked over  by the missus.  Tires slashed.  Pets killed.  Fired from jobs.  Mocked in public and maligned as “trailer trash” and similar assorted negatives.  All carried out by the “bimbo eruption” teams set upon these hapless victims of WJC’s lustful heart.

But back to the matter at issue: Trump’s “shocking, shocking” blue streak in a Winnebago with another guy, and their adolescent glee as they anticipated meeting with a lissome lovely for some media event.

The media orgasmatron will be hard at work exposing and re-exposing these juicy tidbits of inconsequence solely because they are titillating in and of themselves, and all about hauling Trump down from his neck-and-neck with the distaff candidate, Ms. Hillary Pantsuit.

Ironically, or maybe not by chance, the same day this nugget of male excrescence came to light, more of the Hillary scandalmissal came out, too.  Several of HRC’s private corporate speeches were revealed to contain views and policies only 180 degrees at variance with her long-running public utterances for the hoi polloi, regular citizen groundlings at her sporadic–cum-anorectic rallies.

I submit that the whoop-dee-do is yet another way of squelching normal male behavior and speech, another peg in the mortiseboard of decommissioning men from being men.  Another gambit to socialize men by indirection – See what happens to even the high and  mighty when they refuse to watch their tongues in the hyperglobal gossip-ranch of political correctness?

(…)

But what los punditos and los periodistos forget is that Trump followers are gritty.  They have withstood the brickbats and insults of TV, radio, and print media; online scarifiers; and all the late-night comics save those on Red Eye at 3 a.m., and most people are catching zzzs at that hour, so they don’t get corrective laughs from non-Dems, alas.

But by and large, since they have worked hard to defy their neighbors, colleagues, and ex-friends, they are full of what newsman Lou/Ed Asner in the first episode of Mary Tyler Moore’s comedy show called spunk.  Trump’s voters are spunky.  Tough.  Not lily-livered links of skinny protoplasm listlessly failing to stand up for their country.

Trump advocates are loud and proud, standing up at myriad-thronged rallies in broil, cold, rain, or raw. ..

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress