Lidt ensidig, men korrekt video om palæstinensisk børneopdragelse

Israel, islam — Drokles on January 9, 2009 at 10:33 am

Hvis det skulle have undret nogle, hvordan hadet nedarves i generetioner og følelsen af at være fordrevet overlever hos de, der ikke engang har oplevet en fordrivelse giver denne lille video et godt indtryk

2 Kommentarer »

  1. Sjovt at red barnet i DK har været på tv2 newz og sagt vi skal beskytte vores børn mod de voldlige billeder…… men jeg hørte ikke Mimi nævne den palastinesiske indoktrinering med et ord, heller ikke den indoktrineren de mange parabol antenner medføre i DK. Men det er deres kultur så man må ikke sige noget om det

    Comment by Broholm (ordblind) — January 9, 2009 @ 3:11 pm
  2. Ja. Red Barnet sucks.

    Comment by Drokles — January 9, 2009 @ 8:08 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress