Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/http.php on line 61

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-content/plugins/bannage.php on line 15
Monokultur » Mimosernes march gennem samfundet


Mimosernes march gennem samfundet

Diverse — Drokles on September 22, 2016 at 6:07 am

Cheanne Nielsen, en ung kvinde fra Dansk Folkeparti, begår den fejlantagelse at tro alle mennesker vil tænke selv og finder derfor ikke anledning til at moderere sine synspunkter med korrekte forbehold. Indvandrerne er sårn’ og sårn’ og alskens ulykker og selv om alle ved, hvad og hvem hun taler om, nøjagtig som vi ved hvad og hvem der tales om når man i avisen læser om “unge”, “utilpassede” og “religiøse motiver”, så fabrikeres der opstandelse. Den naive unge kvinde meldes til politiet for racisme og selvfølgelig af en kommunist, der selv tidligere har gjort brug af den ekstra-gode tone. Kasper Støvring citerer Fellini for at påpege at “moralen er sæsonbestemt og underkastet moden” og skriver sobert

Men nu viser det sig, at anmelderen, en vis Mille Stockner, der har været aktiv for Enhedslisten, selv er havnet i fedtefadet. Mille Stockner, der ønsker at bekæmpe racisme og hadtale, skrev til Naser Khader på Facebook:

»Er der nogensinde nogen, der har fortalt dig, hvor pinlig, latterlig, racistisk og islamofobisk, du er, Naser Khader? […] Håber du trives med din Uncle Tom rolle! Men igen – yuck, hvor er du nederen! […] Lige meget hvor forræderisk og racistisk, du ter dig, bliver du aldrig en del af den ‘hvide klub’. De vil altid håne dig bag din ryg. Ligegyldigt hvor meget rumpe, du slikker.«

Jeg ved ikke, om Mille Stockner anser sig selv for et særlig godt menneske – en hykler er jo en selvbedrager, der drager fordel af sit bedrag – men helt principielt, som man siger, giver sagen giver anledning til en håndfuld overvejelser:

For det første får vi igen anskuelsesundervisning i det basale forhold, at de gode er bedst til at være onde. De er i hvert fald rigtig dygtige til det. Det er i grunden utroligt, hvad en gennemført hædersmand som Naser Khader skal stå model til. Ikke blot vil islamister ham til livs. På venstrefløjen er han også en forhadt mand.

For det andet er det sørgeligt, at vi her til lands skal stikke vores landsmænd til myndighederne i stedet for at konfrontere vores politiske modstandere i en åben og fri debat. Lad os få ophævet racisme- og blasfemiparagrafferne hurtigst muligt.

(…)

For det fjerde er det slående, hvor racistisk venstrefløjen er blevet. Ord som ”Uncle Tom” og kokosnød” siger det hele. Jeg begyndte at blive opmærksom på denne racistiske anti-racisme, da Obama blev valgt som præsident. Ikke mange ønskede at tale om hans politik eller meritter. De fleste var derimod fuldstændig optaget af hans hudfarve (samme Obama opfordrer nu sorte til ikke at stemme på Trump; hvad mon der ville ske, hvis Trump eksplicit mobiliserede ”hvide” imod en sort præsidentkandidat?)

skc3a6rmbillede-2016-09-22-kl-050027

James Delingpole mener at al humor mellem mænd - i det hele taget hvide mennesker vil jeg mene - er på vej mod at blive gjort ulovligt efter at den tidligere engelske fodboldspiller Paul Gascoigne i retten har erklæret sig skyldig i “the “sort of insidious racism” which needs to be challenged” fordi han under en tale i Wolverhampton “joked that he couldn’t see whether or not the security guard was enjoying himself because the venue was poorly lit”. Sikkerhedsfyren var sort, bum thjih, men…

My fear is that this kind of case, far from healing racial divisions in Britain is likely to exacerbate them by fostering a climate of mutual resentment and bitterness and a sense that “Britain is no longer a free country any more.” Which indeed it isn’t. In Britain – taking our cue from the identity politics victimhood culture of the US – our minority grievance industry has now become so powerful that you cannot even make a mildly tasteless joke without being dragged before the courts and treated like a criminal.

And it won’t be long – you can be sure – before jokes perceived as offensive to women result in similar court cases.

Already one local police force – Nottinghamshire Police – has declared “misogyny” a hate crime.

Its definition of “misogyny” is worryingly broad:

Nottinghamshire Police is recording incidents such as street harassment, verbal abuse, unwanted physical approaches and taking photographs without consent within the hate crime definition.

It also includes using mobile phones to send unwanted messages, unwanted sexual advances and ‘unwanted or uninvited physical or verbal contact or engagement’, possibly including wolf whistling.

So where would that leave Matt LeBlanc, the Friends star currently being vilified by the left-liberal media for daring to make some awkwardly flirtatious comments about Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) from Game of Thrones at the Emmys?

Ja, moralen er sæsonbestemt og underkastet moden. Nye videoer er dukket op af den helt ubærlige opførsel, som studerende meta-memoser lagde for dagen, da de anklagede professor-ægteparret Christakis for ikke at ville udstikke retningslinier for passende og upassende halloween-udklædning. Det er hård kost at se dem alle igennem, men man kan slå lidt ned her og der og blive nedslået over det forfærdige niveau delvist vesterlandske mennesker kan synke ned i

Så trænger vi vist til lidt satirisk førstehjælpsudstyr til studerende, der er blevet emotionelt skadet af mikroaggressioner eller konfronteret med meninger divergerende fra deres egne.

I Danmark er hysteriet ikke så udtalt på universiteterne, men realiteterne rykker nærmere, kan man læse på Uriasposten. “Licensfinansierede medier giver en tilfældig kommentar om voldtagende indvandrere mere opmærksomhed, end voldtagendeindvandrere” opsummerer Møller tørt mediebilledet og retter mere relevant lyset mod “En opdatering af studerende Line R. i den officielle grupppe for Frederiksberg Campus”, der opfordrer studiner til ikke at gå alene på campusområdet fredag aften, fordi flere er blevet antastet verbalt og fysisk. Og efter en lang dans i debattråden spindes af nød lidt ‘racial profiling’: “Så ved vi at de er af indvandrebaggrund – hvilket ikke siger så meget, men det er stadig et kendetegn.” For at gøre klicheen tyk så ankommer bemeldte “unge mennesker” endda i varevogne.

Gode varevogne kan der blive god brug for, hvis det står til Enhedslisten og Alternativet, der vil gøre det lovligt at køre flygtninge til Danmark. Campus skal nok til at investere i nogle gode og høje hegn, der kan sikre hele matriklen som en safe space fra fremmede folkeslags opfattelse af kønsroller, normer og adfærd. Et camp-us, hvorfra vi kan reproducere opgaver om den danskerblege pøbels ekskluderende sprogbrug ude i borgerkrigen.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress