Hamas FN-skole

FN, Israel, Pressen, islam, venstrefløjen — Drokles on January 8, 2009 at 10:35 am

Hvem er mest troværdig? Er det den krigsførende nation med interesse i at retfærdiggøre sig selv i en presset situation eller er det den overstatslige forening med alles objektive interesse for øje? Israel er ganske vist et gennemmilitariseret samfund, hvor værnepligten omfatter alle mænd, som kvinder og endda i 2 år. Det betyder omvendt, at den israelske hær er ‘gennemciviliseret’ da hæren ikke er en afgrænset størrelse med egne og svært gennemskuelige interesser, men et folkeligt projekt alle deler fælles erfaring med og direkte har investeret interesse i. Alle i Israel fra højre til venstre, fra høge til duer kender og er fortrolige med hærens virkelighed og ved hvornår der lyves. FN derimod er en stor korrupt maskine, hvis primære opgave ikke er at gøre nytte i verden, men forhandle sin egen retfærdiggørelse overfor de stater, der har interesse i at bruge FN til egne mål. De fleste af disse stater er selv korrupte og/eller totalitære og resten blot tossegode sponsorer. Alt er til salg i dette storpolitiske varehus, dette prostituerende løgneunivers - selv de ukrænkelige menneskerettigheder.

Fra DR

Der var ingen bevæbnede personer, eller militær aktivitet i UNRWA-skolen i Fakhura, der i går blev ramt af israelske bomber, siger Christopher Gunness fra FN-agenturet UNRWA.

Organisationen er 99,9 procent sikker på at der ikke var nogen militante palæstinensere, eller nogen form for militær aktivitet på skolens område, siger Gunness ifølge det israelske dagblad Ha’aretz. UNRWA forlanger en uafhængig undersøgelse af bombardementet, der kostede 40 mennesker livet.

Lad os få en undersøgelse hr. Gunness inden vi alle fordømmer Israel for der ser ud til at være nok at tage fat på. Her er en video fra samme FN-skole i 2007 (hvad lærer de egentlig?)

At skjule sig bag børn (og endda selv skyde dem, som den famøse sag om Al-Durra demonstrerede), helligdomme, skoler, hospitaler, FN-bygninger og, hvad, som helst, der kan generere hysteri og antisemitisk hetz både blandt muslimer, men også på venstrefløjen i Vesten er den palæstinensiske propagandavinderformel. Men den kræver en del ond vilje at sluge og vores FN-ven Gunness må mønstre al sin erergi. Fra Reuters


RAFAH, Gaza Strip, May 5 (Reuters) - By day, Awad al-Qiq was a respected science teacher and headmaster at a United Nations school in the Gaza Strip. By night, Palestinian militants say, he built rockets for Islamic Jihad.

The Israeli air strike that killed the 33-year-old last week also laid bare his apparent double life and embarrassed a U.N. agency which has long had to rebuff Israeli accusations that it has aided and abetted guerrillas fighting the Jewish state.

(…)

Qiq’s body was wrapped in an Islamic Jihad flag at his funeral, pictorial posters in his honour still bedeck his family home this week, and a handwritten notice posted on the metal gate at the entrance to the school declared that Qiq, “the chief leader of the engineering unit”, would now find “paradise”.

That poster was removed soon after Reuters visited the Rafah Prep Boys School, run by the U.N. Relief and Works Agency for Palestinian refugees. Staff there said on Monday that UNRWA officials had told them not to discuss Qiq’s activities.

No one from the United Nations attended the funeral or has paid their respects to the family, relatives said, adding that Qiq’s widow and five children had heard nothing about a pension.

Spokesman Christopher Gunness said UNRWA, which spelled its teacher’s surname al-Geeg, was looking into the matter.

“We have a zero-tolerance policy towards politics and militant activities in our schools. Obviously, we are not the thought police and we cannot police people’s minds,” he said.

(…)

Yet Qiq, a physics graduate with eight years’ experience of teaching at UNRWA schools, was also described by colleagues as a rising star in education. Relatives said he was promoted to run the school last year, with the title of deputy headmaster.

En del af ødelæggelserne på skolen skyldes ifølge bloggen Little Green Footballs “.…explosives and booby traps installed in the school by Hamas then blew up, killing dozens of people.“.

7 Kommentarer »

 1. Denne video hævdes at være optaget uden for den skole, som blev ramt af granater affyret af Israelske kampvogne. Videoen viser Hamas folk, som affyre mortér granater.

  http://www.liveleak.com/view?i=a06_1231310126

  Der er dog intet dato stempel.

  Comment by Jegindoe — January 8, 2009 @ 12:37 pm
 2. Hvor er det trættende at høre om palæstinensiske “flygtninge”. Der er ingen, der er flygtninge i 60 år, børnene i den skole må være mindst 4. generations-”flygtninge.”

  Tag eksempelvis de gigantiske folkevandringer i Europa, der fulgte i kølvandet på verdenskrigen.
  1. generation er - måske forklarligt nok - forbitrede og længes efter deres hjemstavn, men allerede 2. generation har forstået at skabe sig et liv i det land, de nu engang er vokset op i.

  4. generation? “Nå, stammer oldemor fra Schlesien. Tænk engang!” (Oldebarn trækker på skuldrene.)

  Men palierne er evige ofre og vil være flygtninge med tilhørende jammer og klage i mindst 100 slægtled. Man bliver træt bare ved tanken!

  Comment by Mikael — January 8, 2009 @ 12:56 pm
 3. Helt enig. Det er en usmagelig dyrkelse af offerrolle, som de videregiver til deres børn.

  Comment by Drokles — January 8, 2009 @ 3:05 pm
 4. Hamas = Destroyer of Gaza.
  Hamas = Real Enemy of the Palestinian People
  Hamas = Destroyer of Hope.

  Please watch this video about the Children of Hamas: http://www.youtube.com/watch?v=eTGbP55HGi8

  Please help us get rid of that cancer

  Comment by Mahmoud from Gaza — January 8, 2009 @ 7:46 pm
 5. [...] Uriasposten, Hodja, Snaphanen og Monokultur gør et fremragende arbejde i disse dage, men hvor er 180 grader henne i denne sag, er der ikke penge nok i den ?? [...]

 6. [...] Det er rituelt, men ulideligt. Forleden koncentrerede de danske medier sig om historien om Israels bombning af en FN-skole. Vinklen var forudsigeligt at vi var vidne til et eksempel på Israels brutalitet. Men efterhånden som det viser sig at ikke blot havde Hamas tidligere benyttet skolens område, hvilket i nogen grad underminerer FN’s garantier om kontrol med skolens brug og at skolens inspektør var en flittig bombefabrikant for Hamas ser interessen ud til at være kølnet. Det er bemærkelsesværdigt da vores alle sammens FN jo tydeligvis optræder utroværdigt og partisk. [...]

  Pingback by Monokultur » Den evige Israelhetz — January 9, 2009 @ 8:13 pm
 7. [...] Jeg skrev her på bloggen, mens krigen rasede og FN mente at Israel med fuldt overlæg havde bombet en FN-skole med mange civile tab til følge Hvem er mest troværdig? Er det den krigsførende nation med interesse i at retfærdiggøre sig selv i en presset situation eller er det den overstatslige forening med alles objektive interesse for øje? Israel er ganske vist et gennemmilitariseret samfund, hvor værnepligten omfatter alle mænd, som kvinder og endda i 2 år. Det betyder omvendt, at den israelske hær er ‘gennemciviliseret’ da hæren ikke er en afgrænset størrelse med egne og svært gennemskuelige interesser, men et folkeligt projekt alle deler fælles erfaring med og direkte har investeret interesse i. Alle i Israel fra højre til venstre, fra høge til duer kender og er fortrolige med hærens virkelighed og ved hvornår der lyves. FN derimod er en stor korrupt maskine, hvis primære opgave ikke er at gøre nytte i verden, men forhandle sin egen retfærdiggørelse overfor de stater, der har interesse i at bruge FN til egne mål. De fleste af disse stater er selv korrupte og/eller totalitære og resten blot tossegode sponsorer. Alt er til salg i dette storpolitiske varehus, dette prostituerende løgneunivers - selv de ukrænkelige menneskerettigheder. [...]

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress