Katastrofelanding frem for styrt?

Diverse — Drokles on January 7, 2009 at 7:21 pm

Det har ikke været nogen hemmelighed at Dansk Folkepartis to sorte fætre Søren Krarup og Jesper Langballe udfolder store anstrengelser for at sikre sig så lille en muslimsk indvandring, som muligt. Fra Kristeligt Dagblad

Indvandrere, der i dag kommer til Danmark, er primært kristne. Helt nye tal viser, at kristenkulturelle indvandrere i 2008 udgjorde 70-80 procent af det samlede indvandringstal i Danmark. Det samlede tal er kun opgjort til og med oktober, men allerede her rundede det rekordstore 56.000 personer.

(…) 

Der er flere forklaringer på den nye fordeling mellem kristne og muslimske indvandrere. En stram indvandringspolitik fra VKO-regeringen har ført til, at antallet af flygtninge og familiesammenføringer fra Mellemøsten er faldet. Herudover påpeger migrantmenigheder.dk, at stadigt flere kristne østarbejdere og studerende fra Kina og Afrika kommer til landet. Desuden modtager Danmark hvert år 500 kvoteflygtninge med kristen baggrund, og endelig konverterer flere muslimer, hinduer og buddhister i Danmark til kristendommen.

Som forhenværende forhandler for Christiania Klavs Didriksen engang sagde; “Selvfølgelig er der plads til alle, hvis de vil Christiania!” og disse kloge ord gælder jo ikke mindre for Danmark.

1 Kommentar »

  1. Så sidder man og tænker….hrmmmm….er det her endnu en af deres løgne.

    Vigilius Hafniensis

    Comment by Vigilius Hafniensis — January 8, 2009 @ 2:54 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress