Starthjælpens formål

Diverse — Drokles on December 8, 2006 at 12:02 am

Den gængse politiske tone er altid uegennyttig. Hvad du gør, gør du for andres bedste og i deres egentlige interesse. Dette fænomen ligger de tidehvervske præster fra Dansk Folkeparti ikke under for og måske derfor hades de så intenst af det snakkende mellemlag. Jeg mener, at præsternes ærlighed er forfriskende. Fra DR:

09050a5f15ee423ab92bf3577e973c74_soren.jpg

Starthjælpens virkelige formål er at afskrække asylansøgere fra den tredje verden fra at komme til Danmark, og ikke som regeringen siger: At det skal kunne betale sig at arbejde.
Det siger Dansk Folkepartis indfødsretsordføreren Søren Krarup til Information.

Integrationsminister Rikke Hvilshøj fastholder, at det handler om at skabe et tilstrækkeligt incitament, så det kan betale sig at tage et arbejde. Hun afviser samtidig, at ordningen har en anden funktion. At skræmme flygtninge fra den tredje verden.
Men det argument afviser Søren Krarup. Sammen med fætteren Jesper Langballe var han med til at forhandle starthjælpen i hus hos den daværende integrationsminister Bertel Haarder.

- Starthjælpen var afgjort en central brik i forhold til regeringens og Dansk Folkepartis overordnede målsætning: Man finder ikke guld på gaden, sådan som man har fortalt ude i den tredje verden. Når man ser på antallet af asylsøgere, så er det tydeligt, at det er noget, der er sivet ind, siger Søren Krarup.
Samtidig var det klart for Dansk Folkepartis forhandler, at starthjælpen også skulle sende et signal om, at der er forskel på danskere og udlændinge.
- Jeg synes, det er at gøre grin med danske kontanthjælpsmodtagere, at de skal være ligestillet med folk, der i går kom rejsende til landet fra den anden side af jordkloden. Sådan behandler man ikke danske statsborgere, siger han.

Jeg er helt enig med Krarup. Solidaritet er ikke et bundløst kar og det forudsætter gensidighed, hvilket ikke er det samme som symmetri. De nassende masser som venstrefløjserne absolut vil mase ind i mit fædreland, kan jeg simpelthen ikke sponsorere i det uendelige. Det er dyrt nok som det er så HURRA FOR STARTHJÆLPEN!

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress