En hyggelig Vredens Dag med medierne

Diverse — Drokles on January 3, 2009 at 11:21 am

Man hører og læser så meget at man kan blive både døv og blind overfor det skatkammer af humor der vælter os i møde gennem medierne. F.eks. når imamer for Gud ved hvilken gang udnævner en eller anden fredag til Vredens Dag. Jeg tilbragte det meste af Vredens dag i selskab med min søster i et forsøg på at få omregistreret en bil vil har erhvervet os fra en gammel gnier kun for at finde ud af at Skat, der har overtaget den del af Motorkontorets forretning har udnyttet Vredens Dag til at holde fri fordi den lå så mærkeligt klemt mellem 1. Januar og weekenden. Istedet drak vi kaffe hjemme hos vores forældre og havde således en hyggelig Vredens Dag.

I Kristeligt Dagblad kan man læse om at ikke-muslimer undertrykkes i stigende grad især “…landets kristne mindretal. Alene det seneste år er en præst blevet skudt, og tre missionærer har fået skåret halsen over. Der kommer løbende rapporter om, at kirker og klostre lukkes i et omfang, der kort før jul fik landets ortodokse patriark, Bartholomæus I, til at beskyldte Tyrkiets myndigheder for at forsøge at udslette landets kristne mindretal.” Heldighvis er der altid en “ph.d. Daniella Kuzmanovic fra Københavns Universitet, der forsker i Tyrkiets politiske kultur” til at berolige os med disse bevingede ord

– Tyrkerne er ikke blevet mere islamistiske de senere år, men de er blevet mere opmærksomme på deres muslimske baggrund.

Hvilket jo direkte oversat betyder at islam er en intolerant og voldelig religion. Men det var nok ikke det hun mente. Så er der mere svung over Kirkeminister Birthe Røhn Hornbechs udbrud i P1’s Religionsrapport på påstanden om at Pinsekirken er den hurtigst voksende kristne retning

Kalder du Pinsekirken en kristen retning?

Er det nogen skade til at en resortminister er et engageret menneske? Eller hvad med Svend Auken om netop afdøde Gert Petersen i Politiken

Gert Petersen havde alle kommunismens dyder og ingen af dens unoder“.

Det lyder noget tomt må man sige.

1 Kommentar »

 1. Her er et dokumenteret eksempel på politisk censur i Jyllands Posten i den, som proklameret, frie debat under rubrikken ‘Ordet er dit’.

  http://danskpressecensur.blogspot.com/

  Det er mildt sagt chokerene, ikke hvad man umiddelbart forventede af JP, som langt de fleste har stået bag siden det gik amok i 2006.

  De er tilsyneladene alt andet end interreseret i at folk skal sætte sig ind i de faktiske historiske og politiske forhold i konflikten og den politiske ideologi de har valgt at støtte.

  Selvsagt er alt materialet til frit brug.

  Comment by Rolf Bergstrøm — January 3, 2009 @ 11:20 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress