Presset på Hillary Clinton vil øges

Diverse — Drokles on July 26, 2016 at 6:25 am

Wikileaks Julian Assange vil frigive endnu flere og mere belastende emails fra Hillary Clinton, der endda burde kunne få hende tiltalt.

Clintons støtter mener at russerne har hacket Demokraternes servere fordi Putin er forelsket i tanken om en Trump i Det Hvide Hus - Hey, 80erne ringede, de ville have deres fjendebilleder tilbage! Det er et forgæves forsøg på at fjerne fokus fra indholdet af Clintons og Demokraternes interne kommunikation og selvom de skulle få lidt held med det, lægger truslen fra fremmede magters datatyveri blot ved til anklagerne imod Hillary Clinton for hendes lemfældige omgang med hemmeligt klassificerede dokumenter.

skc3a6rmbillede-2016-07-26-kl-034306

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress