Mangfoldighed og diversitet

Diverse — Drokles on December 9, 2006 at 12:18 am

For de venstresnoede er det så dejligt med det frie valg, at det også omfatter retten til at gå med tørklæde. Hvis man valgt at underkaste sig dæmonguden Allah og blindt adlyde hans forordninger, som de skrevet står, så er man fri til det. Det skal ingen blande sig i. At tørklædet er en undertrykkelsesmaskine og en offentlig markering af hvem der er gode muslimer og hvem der er dårlige muslimer, for ikke at tale om tro og vantro, skal ikke forstyrre den venstresnoede forståelse af det frie valg. Tørklæder, chardors og burkaer er et sikkert tegn på mangfoldighed, frihed, globalisering. Fra DR Deadline.

Ballade på Syddansk Universitet. Radikale muslimske studerende udsætter deres muslimske medstuderende for massivt gruppepres, hvis de ikke følger de religiøse love.

Helle Merete Brix har på Sappho har ofte beskæftiget sig med tørklædet som et islamiseringsværktøj. Her er en lille bid og husk på Adam og Asmar:

En af Frankrigs kendte tegnere René Pétillon udgav tidligere i år tegneseriealbummet L’affaire du voile (affæren om sløret). Det er en meget vittig historie om detektiven Jack Palmer, som er på jagt efter en ung pige, der siges at være forsvundet i det islamistiske miljø i Frankrig. I historien indgår en demonstration til fordel for sløret, hvor en gruppe af sortklædte og tildækkede unge piger alle sammen råber “Sløret, det er mit valg”. Ude i siden går mændene, og en stor kleppert med skæg og kalot skråler glad med på “Sløret, det er mit valg”. Hans mandlige sidekammerat skubber arrigt til ham: “Nej, ikke dig.”

(…)

Diskussionen om tørklædet i Frankrig er derfor ofte på et andet niveau end herhjemme, som vi kunne opleve det i den aktuelle diskussion om den tildækkede studievært på DR2. Da jeg for nylig i Paris mødtes med den franske journalist Nicole Leibowitz, der i dag er chef for internettidsskriftet www.proche-orient.info, spurgte hun forundret i den forbindelse: “Hvorfor tillader Danmark noget sådant?

Svaret er venstrefløjsernes absurde frihedsforståelse. For 15-20 år siden var det Østblokken. They never seems to get it right!

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress